Fiiint

Idag kom det ÄNTLIGEN lite åska och lite regn. Halleluja amen!!
Men jag är ändå inte helt nöjd. Å varför inte det då tro, jo för att åskovädret kom precis då jag hade en lektion med Camilla inbokad.
Såklart. 
Avbokade den och åkte och badade istället. Ganska korkat kanske men rätt mysigt ändå. Fast jag gillar verkligen inte åska, skitläskigt och rider i det gör jag helst inte. Vem dör om blixten slår ner, jo hästen. Nej tack.
Bara en stund efteråt så klarnade det upp igen och Helena var kvar hos hästarna, den kämpen, hon var där hela åsk och regn skuren och pysslade och promenerade, så vi tog en liten ridtur tillsammans, jättehärligt. Det var faktiskt precis vad jag behövde och Mayan var pigg och glad och rädd lite lite allt möjligt och spciellt sånt som stått på samma ställe i 100 år. Fniss, stolletant.
 
Sen är jag rätt missnöjd för att det regnade så lite också men lite är alltid nått.
 
 
Nya hööks katalogen har kommit ut och äntligen har dom en massa roliga grejer igen. Jag blev genast förtjust i ett schabrak och det hade jag sån tur att dom redan hade hemma när jag var in där igår så det fick följa med hem.
Mayan är verkligen ingen fotomodell.
Jag vill ha ett av varje färg men jag tyckte det orange var snyggast och har velat ha ett orange. Jag är såååå nöjd, skitsnyggt ju, bilderna gör det dock inte riktigt rättvisa. Och brodyren är illusterad av Lena Furberg. Min idol.
 
 
Sen är det faktiskt så att idag är det världens bästa Ebbas födelsedag. 11 år idag. Hipp hipp hurra.
Ebba har firat hårt
 
4 kommentarer
Therese

Här har det också åskat och regnat, så skönt!
Trist att det inte blev någon ridlektion men jag förstår dig skulle inte heller viljat rida då det åskade.

Hälsa grattis till finaste Ebba från oss. ❤️
Om jag känner dig rätt fick hon nått riktigt gott. 😊

Svar: Ha ha, ja hon fick en sked med kokta makaroner. Grattis här är din tårta sa jag.
Vågar inte riktigt ge henne nått annat så det inte blir fler vetrerinär besök.
Stjärnstrålar

Ann

Jättefint! Tyckte inte orange var nån höjdare men det var ju jättefint på Mayan så nu börjar jag ändra mig :) Vill också ha ett av varje.

Linnea

Här har det gått helt galen åska, blixtrar konstant till höger och vänster och dånande muller som ger en tinnitus. Skyfall utan dess like, stan blev visst översvämmad.

Nåja, nog om det. Grattis fina Ebba!

Malin

Haha ja det känns verkligen precis så! :) Det är med andra ord otroligt viktigt att tänka på färgen när man köper häst. Annars kanske man mitt i allt måste byta gren om man nu hade nån. ;)