Fröken socker

Ho ho ja ja. Inte alls lika risig idag men risig, och trött. Varit på massage, väldigt välbehövligt, satt massor i hela ryggen. Jodåsåatt. Det var ju gott men satte igång huvudvärken igen.
Sen for jag hem och myste med Ebba och Lilleman och en ljudbok i några timmar innan det var dags för hästarna. En ridtur är väl bara avslappnande tyckte jag men, nja, inte på Mayan kanske och så blir det ju en del promenerande ( ja visst är det bra att röra på sig men jag får typ alltid jävligt ont av det) och så öppna en ny halmbal och skotta skit och bära halm och så ska jag bara och så ska jag bara och så... Mm.
Nåväl.
 
Så här mysigt är det i hagen och detta efter att jag har skottat och krattat och fått en jävla massa vatten att rinna ner i dikena istället, för det är diken runt hela, bara två övergångar och ändå ser det ut så här.
Bara just vid ingången, det måste ju vara marken som är extra mjuk just här.
 
Skorpan har blivit gråhårig
 
Ridtur då på Mayan då, mörkt som i en kolgruva, släckte pannlampan en stund och såg inte ens hästen.
Jag blir lite yr och illamående när det är så mörkt och hästen rör sig under mig. Lite åksjuk typ.
 
Maysan var fin som vanligt, vi körde mycket övergångar skritt trav, väldigt lyhörd och gjorde fina relativt samlade övergångar, skänkelvikning och slutor. Jätte duktig tjej. Några galopp övergångar också, galopp-skritt, de två första var lite stöppliga men sen kom hon igång i en rund och fin galopp.
Väldigt stel i hals och nacke idag dock, ville inte riktigt ställa åt nått håll och var lite tung framåt.
Stretcha halsen ordentligt och masserade lite lätt när vi kom hem. Hon bara ställde sig och blundade. Mystant! Tror hon ska få sig en massage dag imorgon.
 
Hon har börjat tunna ur lite. Inte mycket men det syns lite. Försöker ju ge henne lite extra hö varje dag eftersom alla de andra "bantar" Leffe har börjat gå ihop han också och det är bara bra men jag får nog försöka trycka i Mayan ännu mera hö.
Nu är vi kompisar igen jag och Aska. Hon har varit skitsur på mig hela sommaren för att jag har tyckt att hon är en lat katt och så har jag kastat ut henne med jämna mellanrum.
Hon är verkligen en lat katt. Det är äta, sova, äta, sova, tigga mat, äta, sova, äta, äta oj vad trött jag blev bäst jag tar en tupplur...
 Fröken socker kan väl inte vara ute heller! Bah!
 
1 kommentar
Johanna

Hejsan!

Vad kul att du är intresserad av WE.
Nej det kräver inget medlemsskap utan är en grupp startad för intresserade som vill träna, utvecklas & ha kul tillsammans.

Just nu väntar vi på att underlaget ska bli lite bättre, men vi har pratat om att träffas & se lite film & få inspiration tillsammans. Träningarna kommer i första hand att vara i Boden.
All info kommer ut på våran WE sida på FB.

Kopiera denne & klistra in på FB så kommer du rätt
Working Equitation Norrbotten / Boden

Mvh / Johanna Åkerlund