Fux

Det blev allt lite för mycket sol igår. Jag tål ju för fan ingenting åt nått håll, varken kyla eller värme. Klagar inte, det är fortfarande underbart men jag fick ont i huvudet på en gång när jag visade mig för solen idag så jag har hållit mig inomhus en stor del av dan.
 
Bland annat på biblioteket. Alltså jag älskar bibliotek, böcker, alla ställen där böcker bor älskar jag. Men just vårat stadsbiblo hatar jag.
Egentligen så är det ju höjder som jag inte gillar men alltså, var dom tvungna att göra allt i glas och små smala "broar". Jag kan inte gå nära hyllorna som står vid ytterfönstrena för det känns bara som jag ska trilla ut. Inte speciellt logiskt men rädslor är ju sällan just logiska.
På kvällen när solen lugnat sig så for jag ut med Mayan en sväng, bort till stora sandtaget, vi for aldrig runt då jag hade tänkt hinna ut med resten också men väl fram till och vände, tog 1 tim 20 minuter. Ganska mycket galopp då damen var jättepigg och fräsh. Ah, vi har verkligen helt suveräna ridvägar här i brändön
Jätterolig tur på en helt fantastiskt fin Mays.
 
This is the face of pleasure

Leffe fick komma ut idag, han har varit lite sämre ett tag men nu var han på g igen, för att gå ut och skritta en sväng iaf. Stråla och Skorpan fick haka på, 30 minuter.
 
Hittade en bil som jag borde köpa. Om den hade varit till salu och jag hade haft pengarna så hade jag banne mig gjort det
 
1 kommentar
Linnea

Haha, köp bilen! ;D
Härligt att det går åt rätt håll för Strålan! Kram!