Sömnlös

Rastlös och sömnlös. IGEN. Åh vad det är drygt. Fast jag är hundra gånger hellre sömnlös hemma då blir det iaf kvalitétsmys med Ebba och Katter. Här, på jobbet, känns det bara som tidsslöseri utav tusan. Nej, såna här dygnspass är negativa på många många sätt och jag vill inte ha det som fast arbete, det vet jag. Sånt slöseri med tid.
 
Det är klart nu att jag får fast jobb på det nya stället, ska skriva kontrakt på onsdag och få schema å så. Det blir bara på 65% till att börja med så det blir väl att jobba en hel del extra. Men det ska bli så skönt att ha ett schema, att veta att lön kommer in varje månad att ha vettiga arbetstider som inte är flera dygn i sträck.
Det blir en spännande vecka med hovslagare (kommer han eller inte), få rida igen (superpeppad att uppta träningen) sjukgymnasten, sadelprovning, jobbmöte och så ska jag försöka hinna med fix på transporten dock mycket mycket mer jobb än jag trott, önskar jag kunde ha den under tak. Å så måste jag börja ta i tu med lite seriös fettförbränning, nu känner jag mig lite motiverad igen.
6 kommentarer
Ann

Vad skönt med jobbet! Grattis! :)

tiger, ishavet

Härligt med jobb och en strukturerad vardag! Resten ordnar sig allt eftersom. :) Bullisvalpar är sjukt söta men rasen kräver verkligen sin ägare, haha!

Johanna

Grattis till jobbet.
En liten pålagring, han blev sprutad & återbesök på 2-3 veckor.

Linnea

Grattis till jobbet!!!

SV: Tyvärr hade dom bestämt sig för hästupphåll helt, åtminstonde över vintern.. Tror oturen tog rätt hårt på henne, dock fullt förståeligt :(

Therese

Stort grattis till jobbet! Vi får fira det då du kommer hit :) om du nu kan komma då fått fast jobb? Hoppas det!

Ida

Men kanoners hördu du! Själv blev jag just arbetslös idag och kommer att plugga till hösten :)

Svar: Jaså vad ska du då plugga?
Stjärnstrålar