Så häftigt!

Men så jäkla häftigt! Först tänkte jag, fy vad tragiskt att bara ha dom där små rutorna att gå på men det är alltså hästarnas boxar och så går dom i större hagar på dagarna. Såna boxar borde alla hästar få ha.
 
http://darios.se/?p=33955#comments
 
"Wiggeby är en modern anläggning som har 2 olika stall. I det stora stallet finns det 18 boxplatser att tillgå. Här har hästarna bland annat automatiskt kraftfodringsssystem, spolspilta och solarium. I det mindre stallet finns det 6 boxplatser (varav 3 är upptagna av våra hästar). I detta stall har varje box en egen paddock på 24 kvadratmeter så att hästen kan röra sig fritt inne och ute som den vill."
 
Det kostar enbart 6900 att stalla upp sin häst där...
Hrm, jodå.
Stockholm..
 
Jag har jobbat från 8 igår till 15 idag sen direkt till hästarna och pysslade om ponnysarna och aktiverade dom litegrann. Sen for jag ut och körde Strålan med Mayan bakom.
Åkte tillbaka med transporten till siknäs och var hemma 21.20 varpå tanken var att gå och sova men det blev en ridtur på Leffe istället. Mycket mycket mysigt och trevligt.
Hästnörd!
 
Lilla fröken Holly är en liten spattig och osäker varelse. Nervig sa ägarna. Det ska vi nog bli av med ganska snart tror jag. Man brukar vänja sig vid det mesta av att bo hos mig.
 
2 kommentarer
Linnea

Alla gör ju såklart som de vill, men en frisk hov klarar mer än man tror :)
När det är blåis med vatten på ute på vägen brukar jag ändå inte våga mig ut, broddad eller ej, då jag inte litar ett smack på alla idioter till bilister vi har. Ynkligt få som ens saktar ned, tyvärr är det vanligare att folk gasar på eftersom "hästarna inte har något på vägen att göra". Sjukt irriterande. Hade det varit en älg hade dom garanterat saktat ned..

Men hallåååååå vääääärldens söööööötaste Holly!!! Det var det sötaste jag sett. Vilken karamell! Precis en sån vill Frej ha. Det har han sagt ;)
Jag tror absolut att hon kommer trivas hos dig, hon behöver nog lite trygghet och sunt förnuft..

Storasystern till Linnea ;)

ÅÅÅåhhh! Holly är ju bara söt som socker och hon kommer att bli trygg på nolltid hos dig! :)

Kul att du läser darios, jag har följt Tyras blogg i några år och gillar hennes ärlighet, infall, stora driv och även dampande (hehe!)... Att hon börjat om med häst(ar) och en till blogg är ju bara bonus numera och väldigt förståndigt livsval om man följt hennes bloggande/liv tidigare och vad det gjorde med henne. Underhållande blogg av smart affärskvinna (med med en mode/klädsmak som inte alls faller mig i smaken). Nog om Tyra, jaja! Ha det fantastiskt!