Money money

Åh vad nöjd jag vart när lönen trillade in idag. Det känns gott att få belöningen för allt jobbande jag gjort. Det lönar sig verkligen att jobba åt ett bra företag istället för åt kommunen.
Däremot hade jag massor med räkningar och så har jag storhandlat mat åt hästar, katter och hund så det vart väl inte så där vansinnigt mycket över. Men det känns skönt att ha allt det bortgjort också.
Dessutom är bilen hos en vänlig själ som kanske kan laga den så det går väl en slant dit också. Ja det finns alltid hål att stoppa i men nån slant ska jag spara till nånting bra framöver. Jag har faktiskt lyckats lägga undan lite i sommar. Det känns väldigt gott efter att ha gått minus i nått år... En resa ligger väldigt högt på önskelistan, så även en egen häst transport... Fortfarande. Nån gång =)
För att inte tala om att man behöver en buffert för framtida veterinär räkningar.
Jag är så nöjd att ha hamnat hos detta företag =)
Fast egentligen... Mycket pengar är det ju inte om man ser till andra jobb, men mer än jag är van vid iaf.
 
Igår red jag min Stråla en trevlig tur där vi tränade på samlingen och på att inte göra galopp anslag.
Nån måtta får det faktiskt vara.
En gång gick vi och skrittade på långa tyglar och helt plötsligt så gjorde hon ett (!!) varpå hon snubblade och ramlade och skrapade näsan i backen. Knashäst! Man kan verkligen undra vad som skedde i hennes lilla hästhjärna där.
3 kommentarer
Johanna

Det är så roligt när de själva börjar bjuda på saker! :)

Anonym

Haha ja det är sant...dom kan vara rätt klumpiga ;)

Anonym

Skoj att du hittat ett bättre jobb, den där feta lönen brukar vara omtyckt =)