Vi är igång

Nu när jag får bo kvar har jag börjat fundera över internet igen. Jag klarar mig ju faktiskt fruktansvärt bra utan, men jag har börjat sakna att blogga igen. Jag har ju liksom ingen att berätta ovesäntliga saker för så det känns skönt att skriva ner dom i alla fall.
Hum hum... Hur göra?

I helgen ska vi i alla fall på kurs med hästarna. Nu i sista minuten så försöker jag få tag på en transport, bra framförhållning där... Men jag trodde inte att det var SÅ dyrt att hyra via firma. Jag behöver den ju två dygn.
Fan vad jag vill ha en egen.
Det är kurs för Lotta Månsson centrerat, ska bli jättekul. Om vi nu kommer oss iväg... Hum.

Skorpan går för fullt och dom andra går på halvfart så det är kul att vara igång igen, i måndags tog jag min första ridtur på Mayan sen i höst och en liten galopp blev det. Tjoho. Leffe har också tagit nån galopp. Kul att dom är fräscha och fina. Fast det nu har varit så sabla halt ett tag och svårt för de oskodda två.
Jag själv är också lite igång, på kanske en kvarts fart. Men ska jag hålla igång hästarna måste jag ju röra mig själv =) Plus att jag tränar lite på gym nu också, idag har jag träningsvärk i vaderna t.ex, det är bra.



Kul att se att det är några tappra som tittar in här i alla fall trots att det uppdateras så otroligt sällan.
1 kommentar
Johanna

Kul med träning.

På blocket brukar det ju hyras ut transporter.

Jag har också oskott men använder broddade easyboots och det är kanon!