Babbel

Jag känner mig inte lika gnällig idag, vilket bara det är en liten seger i sig, och när jag vaknade efter en lång sovmorgon så kunde jag faktiskt röra mig rätt bra. Att det sen bara höll sig i ca 10 minuter och att det nu gör ont att andas var ju en annan sak.

Ikväll ska jag titta på Debatt, bland annat Linda Rosing och Kissie ska vara med. Kissie bara måste jag se, hennes blogg roar mig. http://kissies.se/  Jag tycker att hon är en smart och skön tjej med humor och en hel del själv ironi.
Nyss glodde jag lite på Mammas pojkar, korkat program som sjutton men jag är så otroligt facinerad över att vissa brudar bara behöver ha stora tuttar för att ses som snygga. Visst, tuttar är facinerande, men om dom har ett mindre facinerande plyte eller personlighet så nej (Som då t.ex LR och IW mfl.)
Och seriöst, opererade fotbollar, mja. Det går ju att göra opererade pattar fina också.
Vet inte riktigt vart jag vill komma men det är bara facinerande att det finns så mycket otroligt vackra människor (både med och utan kläder) så varför vill man då se skanky nasty bitches klä av sig?
Gud i himmelen vad jag är elak. Jag är nog fortfarande på lite gnäll humör.
Och egentligen så har jag väl inget emot dom egentligen (LR är det mest bara synd om), det är mest det faktum att blond och stora pattar= snygg/sexig oavsett resten som retar mig.

Läppar förresten, varför förstör folk sina läppar med att spruta in skit i dom. Jag har inte sett ett par "fixade" läppar som varit fina, det blir alltid fult. Alltid. Why!?!

--------------

Äh, Kissie var ju inte alls med, jag har blivit vilseledd. Attans!
Men det var ju intressanta saker som togs upp ändå, båda ämnena och det skulle jag ju kunna skriva massor om men orkar inte. Det är bara synd att såna där debatt/diskutions program alltid är för korta och att de sällan får prata färdigt.
Men Linda Rosings läppar lever ett eget liv, det gjorde lite ont i hjärtat att se. Usch.

--------------

Å uppdrag granskning får mig att grina. Dels för att gamla människor värderas så lågt i samhället, dels för de som brunnit inne och dels för att jag saknar mina tanter. Sniff snyff.
1 kommentar
Johanna

Min kompis har två hästar som behöver stallplats i det området eftersom dom funderar på att flytta till Brändön. :)