Rent hus

Det är ett ganska facinerade program. Att det ändå finns så många som lever i sån total misär och att dom sedan är villiga att visa upp det i tv. Jag kan absolut förstå hur man kan hamna i det, det är ju oftast inte friska människor det handlar om. Men samtidigt inte. Att man inte nånstans ändå sätter stopp.
 Jag får alltid sån otrolig lust att städa efter att tittat på dom, men det blir sällan av. Pfft.
Själv bor jag i ett organiserat kaos, jag kan liksom inte ha ordning längre än några minuter, sen har jag spridit ut allt jag äger överallt. Dammråttorna brukar jag försöka utrota just innan dom tar över stället.

Drömde att jag skulle släppa ut ett gäng hästar i en stor hage, gjorde i ordning några olika foderstationer och släppte ut... mina arbetskamrater. Dom var väldigt ostyriga så jag fick mota dom med en pisk för att dom skulle springa åt rätt håll. Jag är ju inte frisk på riktigt...
3 kommentarer
Linnea

Ja, visst är bilden otroligt mysig!

Tänkte just kluddra ned att jag har en syster som är crazy for Tokio Hotel och förföljer dem genom europa men då jag bläddrade lite här insåg jag ju vem du var! haha!

Kul att du också hade en blogg, den ska jag läsa :)



Allt väl annars?

Dunder& Jag

Det är ju skitäckligt hos många, alla skadedjur, gammal disk och en oförmåga att slänga skräp huga men jag kan inte låta bli och se programmet ändå =)



Apropå din dröm; du kanske undermedvetet tycker att de behöver skärpa till sig?? Det roade mig att läsa det iaf haha

Linda

Ha ha, ja så kan det nog vara kanske.