Vider

 
Blir ibland väldigt varse filterbubblan jag lever i, jag följer bara folk med vettiga åsikter och alla poddar jag lyssnar på är fulla av folk som jag kanske inte håller med om allt men överlag har dom en empatisk livssyn. 
Så ser man nu då hur SD are åker ner till Grekland och delar ut "flygblad" undertecknade Svenska folket. Och jag går in på Jimmies och SDs sida på fb och läser rad efter rad av kommentarer från folk som fullständigt har tappat både hjärta och hjärna.
Visst vet jag ju om att dom finns, hela tiden, det går ju inte att undvika. Men det gör så ont i magen att se idiotin radas upp svart på vitt. 
Den ena är mer dum i huvudet än den andra och jag föraktar dom allihopa. 
Varenda liten sorglig empatilös ignorant ynklig person.
Och jag önskar att dom kommer att få uppleva att deras familj slits ifrån dom medan deras hem sprängs i bitar, jag önskar att dom behöver fly i panik och sorg och att någon kommer att stå där och säga nä nä nä, ta dina gråtande utsvultna barn och vänd om, här är det FULLT 
 
Jag som inte har speciellt mycket till övers för människor överlag, hatar trängsel och folkansamlingar, har extremt låg tolerans för ljud och folk som är ivägen, jag lovar att jag säger till när det är fullt.
 
Satans förbannade jävla arslen. 
 
 
 
 
 
 
Ta i trä och hela den biten men Stråla var bättre idag än på hela tiden. 
Jag var så orolig för hur det skulle gå efter vi varit ut och åkt igår. Åka transport två timmar, stå och gå på hårt underlag på kliniken. 
Bli skodd och ordentligt ändrad i fötterna. Hovslagaren varnade även för att det kunde bli sämre iom att han hade grejat och gjort ganska stora förändringar. 
Men hon var helt utan puls och nära på helt torr i båda benen. Höger fram har till och från varit nästan spricktjockt. 
Börjar vilja smita ut när man öppnar dörren vilket jag också ser som positivt. 
Så hon fick gå en promenad runt gården idag också. 
Jag vet att det är lite delade meningar om det där med rörelse på fånghäst. Jag förstår varför dom ska stå still iom rotationen och hela den biten men sen är väl meningen delad om cirkulation är bra eller inte. 
Jag tänker iallafall som så att vi måste jobba på att hålla resten av kroppen i skick, förebygga kolik samt göda psyket. Så vi kommer nog att ta små utflykter på gården för den sakens skull om inte annat. 
Uppenbarligen så mådde hon ju inte sämre ens av gårdagens härj. 
 
0 kommentarer