Jahapp

Jösses, min första intro kväll är överlevd. Det började med röra och kaos och en personlighet och beteende som bara fick alla mina varningssystem att gå i taket. Det var tjutande signaler och röda lampor som blinkade. 
Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej 
Jag fick en ångestattack och fick gå in på toaletten och andas och påminna mig själv om att jag inte kommer att behöva spendera tid med denna person, när jag fick lite ro att reflektera så var det just en personlighet av alla de fyra i rummet som gav mig panik, min första känsla var att det var tre personer som var vidriga, så var icke fallet, det var tre trevliga individer och en med energier och person som bara inte fungerar.
Men jag kommer att jobba ensam framöver, endast träffa kollegor vid skiftbyten och möten.
Efter ett tag lugnade även beteenden ner sig något, inte överhuvudtaget acceptabelt beteende så det får jag fundera över. Sen försvann personen som skapade kaos i mig, tog visserligen med sig exakt varenda droppe energi jag hade uppbådat inför kvällen men in virvlar en helt fantastisk kvinna. Tyvärr en som ska sluta helt, mycket synd men det var ett fantastiskt möte och trevliga sista två timmar på kvällen. Den känslan av wow bara som är väldigt fascinerande. Jag tycker oftast "meh" om folk. 
 
Själva jobbet kommer jag att klara galant, det kommer att vara ungefär som nuvarande, så det var väldigt skönt att få veta det och få vissa orosmoln att skingra sig. Parkering som jag oroat mig över, mitt i centrum liksom, är gratis precis på gatan utanför under mina arbetstider. 
 
Stråla har fått vara ut på gården och doppa huvudet i snön och se sig omkring lite. Halt vä fram. Men mycket bättre iallafall. 
Ringde kliniken och tydligen kan det vara så, jag trodde nog att dom alltid hade ungefär jämnont i båda fram vid fång, men tydligen inte. 
Fick tid på onsdag så ska vi åka in och utreda.
 
Jag är inte riktigt fräsch nog för att jobba men det blir nog bättre när jag får mitt första ordinarie pass på onsdag och får filura på för mig själv. 
1 kommentar
Tiger

Ändå bra att ha fått en bild av jobbet och så lite distans på det innan start. Men är du i form för att jobba redan? Känns som att du blev op igår!

Så skönt att själva jobbet är något du känner stor trygghet med, och att parkering och lokaler ordnade sig!

Personen som gjorde allt så hemskt, ja vad ska man säga. Ibland stöter man på sådana personer. Hur ska man förhålla sig? Intressant och tråkigt på samma gång.

Svar: Det börjar ju vara ett tag sedan nu. Idag är nog första dagen som jag har känt att jag är redo att jobba och det var ju lämpligt då det är min första dag/natt.
None None