Var bor du lilla råtta

I min mage.
Känns som att jag har en hel hord med råttor som härjar runt där i.
Jag har lite svårt för det där med att vila dårå, speciellt när huvudet inte är trött och just nu är det bara kroppen som är sliten, nåja, klart trött men inte utmattad i skallen.
Plus att det blev total kaos med jobb igår mitt i allt så ett massivt ångestpåslag gör det inte helt enkelt att vila. 
Men, ja, då mår jag också röv. Även om det bara är tre små titthål så har dom ändå varit och rotat runt i magen och tagit loss saker och haft sig. 
 
Och läkaren tittade på mig, skakade på huvudet och sa nä nä när jag tyckte att "visst kan jag jobba i helgen".
Nej och du får inte lyfta något på en vecka. 
🙈🙉🙊
Nehe 
 
 
Jag bah, mäh, vadårå, vi ska ju bara åka till veterinären, och så ska jag på apoteket och på elgiganten för jag glömde min laddare på sus och så måste jag köpa en semla för det åt jag ingen igår (Nej för att jag har ont i magen, är uppblåst och svullen, mår illa och att äta överlag är äckligt) men jodå en semla ska jag ha.
Sen hade jag ungefär tusen andra idéer som jag fick ställa in för att jag var kallsvettig och typ helt utan blod i huvudet. 
Nåja, hem och vila en stund, sen blev jag less och satte igång och laga mat, som var äcklig att äta, och gick på promenad med Kaja vilket iofs var otroligt skönt i rejäl kyla men ungefär hälften hade räckt för sen var jag helt blodlös i huvudet igen. 
 
Det är svårt när man är van att sköta tre hästar minst två tre gånger varenda dag och inte ens få göra det. 
Det kommer iallafall bli en fröjd att få packa höpåsar sen igen, alltid något. 
Imorgon ska jag iallafall dit och mysa med dom och Stråla ska få akupunktur. 
Jag kan ju erkänna att jag hade nån tanke igår när jag åkte hem från sus, att jag skulle kunna köra Stråla iallafall, borde väl vara helt okej tänkte jag, men nja, jag tror inte det. Kanske till helgen. Kanske. 
Stråla har iallafall fått vara viktig häst trots att matten är konvalecent. 
Igår hade Moa med sin syster och systerbarn som tolkade och red
 Och idag har flickorna som red i somras gjort detsamma 
 
 Världens bästa häst. 💕💕💕
När man kan släppa iväg hästovana mammor med sina barn och lita trehundra procent på att det går bra. 
Men samtidigt kan jag inte släppa upp vilken van ryttare som helst för då kan hon hitta på att hoppa groda och fnorka runt och härja om hon är på det humöret. Aldrig med mig, aldrig med barn men med andra. 
 
Jag tröstshoppade ett schabrak igår, ett som jag kan lägga till min samling av oanvända schabrak och titta på med beundran 
Bra va?
Köpte även ett par ridbyxor som jag väl kan hänga på väggen eller nå.
Vi har Anna inbokad om tre veckor ungefär, jag vill få höra vad hon har att säga, själv litar jag inte på min hjärna, den bara nojar sönder. 
 
Och det där jävla jobbet, ska tydligen börja på ett nytt jobb nästa vecka, det är fruktansvärt sorgligt men jag får väl vara glad för att jag var så önskad på ett annat ställe så att jag kan fortsätta föda veterinärerna. 
 
Och så dom här Gullrumporna!! 
 
Tasspåläggning av healingkatt. 
0 kommentarer