Hur fint

Det blev en jättefin kväll med mina kollegor, det var precis rätt folk som kom och Maritha känner mig så väl och hade tänkt så fint runt det hela. 
Jag vet också att jag inte haft den där ångesten inför om jag hade mått bättre i mig själv. 
Men vi hängde på Clarion, dom hade bokat rum där, hur mysigt? Så gick vi och åt och sen hängde vi i baren eller på rummet och drack en himla massa goda drinkar och bara hade det bra. 
Bästa bästa kollegorna 
Känns lite konstigt att det faktiskt var i morse vi ägnade oss åt den här överdådiga frukosten 
Den var verkligen riktigt topp notch 👍
Ett perfekt firande från början till slut. 

Sen direkt till hästarna, helt otroligt så var jag inte bakis trots gud vet hur många mumsiga drinkar som bara, typ försvann oj hoppsan liksom, och veterinärbesök. 
Hamrex hade blivit så mycket bättre sen förra gången. Det ska väl vara nån fördel att man har vanan inne att rehaba hästar. 
Stråla hade kurkat ihop totalt i ryggen, framförallt länden men det är ju som det brukar. Och hon är i så bra grundform nu att hon ändå lyckas kännas skitfin att rida trots att det är ungefär noll rörelse i länden. 
Det är väl både bra och dåligt antar jag. 
Men kan knappt bärga mig att känna hur det blir när hon är loss i kroppen igen. 
Hallå wow dårå. 
Ingenting i nacken vilket jag hade trott men det hon biter emot kommer troligen bakifrån så det är ju också skitbra. Även snubblet kommer troligen därifrån. 
Inte tipp topp men ändå överlag så mycket bättre än jag hade tänkt. 

Helenas rara lilla Moa hade mycket mycket elände i sin kropp men nånstans så känns det som att det var någon mening med att hon också skulle komma till oss, till någon som ser henne och förstår henne.
Himla tråkigt för Helenas skull att första egna hästen skulle börja så men om hon hjälper henne att må bättre och få lysa så kommer hon att ha en kanonfin bästis i många år. Hon är en sån rar häst. 

Jag ska då vara en jävla magnet för skruttiga djur vare sig jag samlar på dom själv eller om det är någon annan som gör det tydligen. 
Men det är väl bara acceptera sin lott i livet. 
Jag har alltid önskat att jag skulle vinna en massa pengar så jag skulle kunna hjälpa så många djur som möjligt, det lär ju aldrig hända så jag får väl försöka så gott jag kan med små medel. 
Det här kanske var ett vettigare sätt då det inte tär på MIN plånbok 😁😁 varken Hamrex eller Moa. Eller, ja Hamrex lite grann förstås iom att han är min på halvtid. 
Locka folk att komma och ha sin häst hos mig och sen bröta på så att dom inte har något annat val än att betala dyra veterinärräkningar så jag får känna mig duktig sen. 
😶😁❤️
Äsch vad jag svamlar, nej jag är inte full fortfarande. 
Nä jag hoppas att ingen av dom tycker att jag är allt för jobbig. 

Det är tur att min häst är normal iallafall. 









2 kommentarer
Ullis

Tiger

Åh vad fint av dina kollegor! De verkar känna dig. :) Älskar Clarion. Har ibland betalat in mig på frukost på det nybyggda Clarion The Edge här, alltså så drömmig. Bra hållbarhetstänk i koncernen med. Har förtroende för paret Stordalen, framförallt Gunhild. Ok, spårade iväg men SÅ KUL och fint folk du har runt dig! <3

Hästhälsa. Tror väldigt många hästar går runt med skrot i kroppen men har inte ägare som märker eller känner, av okunskap eller ointresse. Sånn tur det finns sådana som dig!

Hamrex - blir så "vaaaaa?" då du berättade om hans nya grej! Jag vet ju att tillstånd är föränderliga och djurflockar dynamiska och grejer, men ändå! Typ stolt över att jag fick åka (inte rida, haha, jag kan ju inget ännu) runt på han i somras, fina hästen!
Du är så bra på att se metaperspektivet och förstå ändrade beteenden.

Svar: Ja verkligen, världens bästa kollegor.
Så är det absolut, alla har nånting, det finns ingen häst som inte har nå skrot alls i kroppen.

Ha ha, åh, han kommer att lika fin nästa gång du kommer och rider, med sällskap är han en pärla.
None None