Söndag

Igår var en bra dag, jag var pigg och mådde rätt bra, pysslade på med hästarna ganska länge, gjorde Leffes sjukhage lite större bla, den sabla stollbollen tyckte visst att det var lämpligt att både trava och galoppera runt på gården på fredag kväll.
Så det är en viss farbror som blev av med sina vara lös privilegier. 
Pfft. 

Red Stråla en sväng med Leffes skötare som red Hamrex 
En fin liten tur som avslutades med sprattel på gården 
Fåntratt. 

Så jag blev i vanlig ordning taggad och mer ridsugen, såg fram emot en till ledig dag och planerade en långtur och var superpepp på att träna häst framöver. 
Men så vaknade jag idag och det var som bortblåst. 
Tröttheten var tillbaka, den där förlamande tröttheten. 
Packade mig iallafall iväg och hämtade en höbal, då kom även nackvärken igång ordentligt och det var bara lägga sig och dra täcket över huvudet. 
Oftast är jag ju van och även om jag alltid blir besviken så har jag ju lite grann accepterat det men idag kände jag Jag att livet bara rinner iväg medan jag ligger och orkar ingenting. 
Riktigt jävla piss. 
Som om kroppen inte var nog jävla pisshelvetes skitkass sen tidigare så var jag tvungen att ramla av och skada nacken. Ännu mer. 
Hela min vänstra arm är inte som den ska heller, den gör ont och funkar inte som den borde. 
Gör jätteont i axeln och runt skulderbladet. Hela tiden och mest när jag rör på armen. 
Underbart. 
Det kan jag leva med om det inte var den jävla tröttheten som dessutom blir än värre när det gör rövont. 

Lyckades iallafall skrapa ihop mig mot kvällen och for ut och körde Stråla. Det var ett bra beslut för hon behövde springa. Och springa och springa och springa. Så hon fick springa så att svetten som skummade flög i vinden. 
Men hon verkade aldrig bli trött. Efter ett antal fram och tillbaka så lugnade hon ner sig iallafall och kunde bete sig någorlunda. 

Fishäst 
0 kommentarer