stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Bla bla

Publicerad 2019-02-11 23:07:59 i Allmänt

Och jag menar såklart inte att Hamrex är en dum häst heller även om hans beteende igår kan tyckas dumt och ologiskt från ett människoperspektiv. Vi har ju bara sett honom ignorera hästar han har träffat tidigare.
Mest bara trött på att Stråla ska utmålas som en skurk ibland. 
Hon är ett sto med stor personlighet, mycket åsikter och egna funderingar kring det mesta. Och hon försöker alltid komminucera med andra hästar och blir ibland förvirrad över hur dom kommunicerar med henne eller över att dom inte alls gör det. Hon fattar inte riktigt att andra hästar tex har fått lära sig att skita i andra hästar vid ridning. 
Men hon är en snäll och go tjej med både människor och djur så länge ingen häst står ivägen för hennes mat, då kan hon bli lite ilsk, eller om killen hon gillar ignorerar henne. Men va fan. 
Men sen är det ju så med djur, Att dom inte beter sig som vi förstår alla gånger men som har en väldigt logisk orsak för dom. Hamrex hade säkert en anledning till att göra som han gjorde igår. 
Eller Rino som aldrig fått möjlighet att lära sig umgås med andra hästar och helt enkelt inte visste hur man gjorde. 
Stackarn. 

Stråla hittade karameller som någon tappat i skogen, hon erbjöd sig allra ödmjukast att plocka upp gottiset istället för att det ska ligga där och ligga. 
Hon trodde inte riktigt på att det var meningen som mat till rådjuren. 
Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela