Klart

Då var det bestämt, en Frej ska bo hos oss i sommar. (Den andra människan skulle höra av sig igår men gjorde aldrig det så då bestämde jag mig för Frej)
Lettiskt kallblod på 4 år. Hans ägare brukar vara på Monica kurserna (inte med honom ännu dock) hon ska ha barn snart så det blev en bra lösning för henne också att få honom lite aktiverad under sommaren. Från 1:a juni till augusti till att börja med och ev längre, jag vill gärna ha längre om allt funkar bra men hon vill ev ha hem honom efter Monica jursen i augusti. Vi får se helt enkelt. Det känns ju som att man bara precis hunnit komma igång efter 2 månader.
Kul ska det bli iaf, och spännande. Lite nervös, det är ju ändå en 4 åring liksom om än tydligen väldigt stabil och trygg och även helt trafiksäker.
 
 
 
Min egen skithäst har jobbat på lina idag och varit en skitduktig skithäst. Jobbat jättefint. 
 
Jag är skitdålig i kroppen och ARG för att den inte fungerar. 
Helt plötsligt orkar jag knappt promenera i snigelfart, överjävligt ont och trött, den där jävla tröttheten. 
Kan inte andas heller. Dels magkatarr och så spännband runt hela torson, klump i halsen och allergi på det så det går bara inte att andas vilket skapar lite panikkänslor ibland. 
 
Nåväl.
3 kommentarer
Linnea

Åh vad kul!!

Therese

Ja vad roligt! För mig går sådär, två st har inte hört av sig en var såld. Jaja det kommer fler. Fortsätt gärna skicka om du ser någon spännande kuse. 😄

Svar: Jodå, jag ska fortsätta terrorisera dig med hästar. Prova sätta ut en sökes annons också. Det är ju så jag fann Festis, Rino och nu Frej. Och så tar du och pallrar dig hit också.
Stjärnstrålar

Tiger

Men vad skoj! Först läste jag Frej som syrrans kuse, hahahah!
Söt kille, han kommer du att ha kul med.
Vad det gäller din kropp som bråkar hoppas jag bara på varmare väder så den kan få bli varm och mjuk.


Svar: Ja det känns lite konstigt med en Frej men jag tänker att det är ett gott tecken =)
Stjärnstrålar