Hästeriet

Äntligen har hästarna fått fina fötter, Stråla njöt när hon blev skodd, hon mysmufflade med mulen och gäspade och var allmänt nöjd. Hon har fått tåriktade skor utan tåkappor fram, det blir intressant att se vad hon säger om det, hon har ju haft lite special sen tidigare också pga sina kroppsliga problem och varit väldigt nöjd.
Leffe blev barfota igen. 
Tog en kort sväng med cykeln och tog Stråla och Skorpan med mig. Båda var svinpigga. 
 
Imorgon ska jag och titta på den ena eventuella sommarhästen, den verkar väldigt charmig 
En humoristisk kallblodskille. 
Ägaren är en bekant och känner till mig ganska väl så det känns lugnt, bara kul.
Den andra hästens ägare skulle höra av sig närmare på torsdag, där känner jag mig lite nervös inför eventuellt möte och provridning. Ett stort välutbildat halvblod. Fixar jag det? 
Jösses, jag har ju inte ridit ordentligt sen förra sommaren och det var väldigt länge sen jag red en "sån"  häst. Det blir ju liksom genast både svårare och jobbigare att rida en stor häst med stora kliv, jämfört med det jag vanligtvis rider på.
Nåja, vi får väl se. 
Kul iallafall. 
 
Det är väldigt roligt att hästeriet börjar vara på gång igen, har två träningar inplanerade nu också, Lotta den 20:e och Anke den 28:e.
 
Idag är det 2 år sedan Festis kom till mig 
Jag sörjer honom så sjukt mycket, det var en sån tragedi. 
Alla hästar jag har förlorat är en enorm sorg och saknad men 
Mayan var gammal och väldigt sjuk på slutet, Rino hade väldigt ont och var slut i kroppen men Festis, det var bara åt helvete. 
 
0 kommentarer