Sur häst-glad häst

Fortsatt trötter. Så jävla trötter. 
 
Stråla har blivit skodd idag iaf, hon skulle ju ha blivit skodd förra fredagen egentligen. 
Hon tyckte att det hela var veckans happening efter att ha sjukvilat så hon blev skitsur på tråkjälva surmatte som bara sa nej till att tugga på hovslagaren, riva och slita i allt både inom och utom räckhåll samt diverse udda gymnastiska övningar
Tur hon inte är långsint.
Sen fick hon gå ut i stora hagen, på lösdriften på heltid igen. Woho sa hon om den saken och har både travat och galopperat vilket har (i mina ögon) sett bra ut.
Hoppas så himla mycket att vi skulle kunna få klartecken från veterinären att sätta igång henne igen. Jag vet att dom ska vila om dom haft fång. OM hon haft fång. Det kan ju även veterinärerna egentligen endbart gissa då symptomen inte är supertydliga. Men hoppas hoppas på att vi inte har någon rotation iaf.
Äh. Bla bla. Folk kan säkert tycka att det korkat att släppa ut henne på lösdriften redan och yada yada men det skiter jag i. Jag känner min häst och vet vad hon mår bra av och jag vet framförallt att hon mår bra. 
Nåja.
 
Ridtur på Frej också, mina planer blev inte som tänkt då dom, gubevars, eldade i skogen.
 
Fnork sa Frej om den saken. Till slut fick jag honom att gå förbi ialla fall men det tog sin fina lilla tid, det är ändå fint att hans upprördaste är väldigt lungt och stillsamt. Sen hade han bråttom bort därifrån och raskade på i uppförsbacke så att han blev helt slut. Nå då fick han ju lite motion iaf.
Till helgen kommer matte och aktiverar honom en av dagarna och sen tänkte jag att vi skulle försöka oss på en lite längre tur bortåt stora sandtaget på måndag när jag är ledig. Gott om tid måste man ha då det hela inte går så fort 
 
0 kommentarer