Så fint

Riktigt fin dag idag Ibland får man precis det man behöver. 
 
Funderade väldigt mycket igår och försökte tänka i lite nya banor, försöker reda i mig liksom. Så i natt så roade jag mig med tarotkort och det lustiga var att dom sa exakt det jag hade funderat på och ledde mina funderingar åt det håll dom påbörjat att vandra.
Ha ha. Bla bla jidder liksom. Men ja..
 
 
Fin ridtur med Frej iafton tillsammans med Stråla och Helena. Han är så himla söt och rar och ridturerna går bättre och bättre. Väldigt dålig kondis fortfarande och så har han blivit fet som en val på betet, så han skulle behöva trappa upp träningen lite. Har ju tagit det väldigt väldigt lungt med honom. 
Vi red nog ganska länge idag men mest skritt, lite trav och en galopp. Han har ju haft lite svårt med galoppen inte gångarten i sig utan motivationen att sringa, han har haft lite svårt med motivationen att gå framåt öht, det blir också bättre och bättre för varje dag och idag har han tuffat på riktigt bra måste jag säga, men så skulle vi då ta en galopp, Stråla spurtar iväg och Frej... saktar av till skritt 
Ha ha. Det är så himla typiskt honom. Han bara, jaha hej då. Men jag tjoade på honom, han lyssnar väldigt bra på pepp och beröm (precis som Stråla) och när Stråla och Helena var typ uppe på galopp krönet av backen fick Frej fart. Eller fart och fart, men galopp iaf 
Och han höll igång galoppen ivrigt påhejjad av piloten. Jobbigt utav helvete sa han när han var uppe men såg skitnöjd ut och fick en godis så jag hoppas han kan tänka sig att göra om det. 
 
Leffe fick vara med småtjejerna medans vi red, vilken lycka
Leffe ser kanske inte så lycklig ut och det må kanske vara så att den största lyckan ligger hon gnuttarna 
 
0 kommentarer