Nu jäklar producerar jag blogginlägg

Idag har jag iaf något att berätta, jag har ridit. Jamen wow. Ridit på riktigt och roligt var det.
När red jag ens sist? Det minns jag inte riktigt när jag inte bloggar om det. (ja ja, skrittat Leffe lite ja men på riktigt)
Stråla och jag tog oss en ordentlig tur och jag red och inte bara åkte, men för satan så fin hon var. Helt otroligt. Lite knasig också och pös emellanåt, hon har så mycket överskottsenergi som hon gör konstiga grejer av men hon fick iaf bli svettig och göra av med lite av överskottet. 
Tog en galopp och den vara bara magisk, bästa galoppen hittils.
Nu ska jag försöka hålla igång henne lite mer. Host host. Försöka kan man ju ha amitioner till iaf. Denna fantastiska häst kan ju inte bara slösas bort för att matten har huvudet nån annanstans.
 
För många kanske det inte är någon big deal med en sån här hästdipp men för mig känns det som en evighet av ett konstigt alternativt universum, när man liksom är van att ALLTID, alltid, alltid sätta hästarna först och leva andas häst 24/7.
 
 
Den här lite konstiga perioden har även inneburit väldigt många nya möten, nya människor, och idag tror jag att jag har träffat en som skulle kunna bli en god vän. Haft en väldigt trevlig kväll med väldigt avslappnad middag, häng och surr, sånt där som jag kan sakna så himla mycket ibland nu när jag inte har Ida mer och Therese så långt bort. 
 
Försökt lära mig något nytt så jag är helt yr i hatten också. 
Bra dag överlag. 
 
 
1 kommentar
Ullis

Härligt att läsa! Det är säkerligen en ovan känsla för dig, men inte fel att känna så. Även fast man älskar sina djur så behöver man inte leva för dem 24/7- livet ÄR ju trots allt en hel del annat ;) Hejja dig! 2017 verkar ha börjat bra <3