Sköna lördag

Det blev en ridtur, fröken agerade snigel bortåt, kändes bra men seeeeg, så seg att jag blev fundersam, fast allt kändes bra som sagt, traven gick knappt framåt om än gick utan att driva, testade galopp och den var jättefin så hon rulla på lite i galopp och där satt jag och tänkte att vi ändå kommit så pass att vi kan ligga och rulla på i galopp, det är fint. Mest skritt iaf. Men när vi vände fick fröken krut i rumpan. 
Lite irriterande faktiskt att först gå och sniiiigla sig fram för att sen bara vilja trava alternativt skritta så fort att man omöjligt kan sitta bekvämt uppepå. 
 
 
Men jag vill helt ha den där energin hon har hemåt, alltid, det är så tråkigt att sitta på en häst som inte riktigt vill. Jag vill ha den där energin som Mayan hade jämt. Hon var ju också rally hemåt och i ngre dar totalt vidrig hemåt och stå still en fullständig omöjlighet så jag uppskattar Strålas flegmatiska sida på sätt och vis men nog är det roligt med energi.
Galoppen på hemvägen blev trevlig den med men med inslag av pip och bock.
Fantastiska ridvägar nu.
 
Svettig tjej
 
Hm, jag har som synes inte orkat engagera min i hennes frisyr på några månader. Huu, hur hon ser ut.
 
Vackerhäst
 
Släppte henne i hagen på en gång så hon fick rulla bort svetten, mycket skönt
 
 
 
Sovit som en stock i natt också, helt underbart. Passat på att slappa en massa och haft en allmänt väldigt fin dag. 
Tror att jag ska ta och googla vidare lite. Mhm.
2 kommentarer
Ullis

Slätta vände jag ofta hemåt när vi red ut, för att se om hon var frisk! Och sen vände jag tillbaka henne och då var hon seg igen..

Svar: Det är ju en smart strategi, då vet man att man våga kräva lite engagemang även bortåt.
Stjärnstrålar

Ullis

Precis! Efter att hon haft fång blev man ju livrädd varje gång hon segade! Men alltid (som tur var - fast irriterande nog!) falskt alarm..