Urk!!

Alltså. Alla som känner mig vet att jag är vansinnigt stökig av mig och hur min bil ser ut går inte att beskriva. Idag sökte jag ett papper som jag visste fanns nånstans och fick riva runt ganska friskt och mitt i rivandet lyckades jag frigöra en stank. SATAN så det luktade. Rutten råtta liksom. Men det var på jobbet och jag sökte lite lamt men utan att finna källan. Hitade en baddräkt som legat ett bra tag och trodde det var den men stanken blev bara värre och värre, att köra hem var endast möjligt med fönstret öppet och ändå kom det likpustar lite då och då. 
Nivå outhärdligt vidrigt. 
Så när jag kom hem blev det röjning av bil och till slut fann jag boven. Ett ruttet ägg! Ett ägg som skulle ha varit en del av min frukost någon gång under sommaren men som halkat undan och gömt sig i baksätet bland allt annat bråte. 
Lukten sitter fortfarande i mina näsborrar och nu ligger Ebba dessutom brevid och släpper surfisar. 
 
Fått sålt ett täcke och en grimma men inte utan att bli lite gråhårig. Alltså ett täcke för 150 kr och jag var tvungen att skicka förtisju bilder och svara på förstiju frågor. Sålde det till en annan. Jisses. 
 
 
3 kommentarer
Lena

Hahaha nu fick jag mig ett got skratt, du är så himla bra på att skriva också!:)

Therese

Men snacka om Urk!! Ruttet ägg luktar inte nybakat direkt. 😄

Ullis

Hahaha, rätt åt dig! Det är inte hälsosamt för hjärnan att ha så stökigt ;) Hahaha, snacka äggfis-deluxe!