Finingar

Det var då för väl att jag hade en ledig dag idag och även imorgon, hur det ska gå resterande dagar vet jag faktiskt inte, det får väl lov att gå helt enkelt.
Sov nästan till 13 idag, väldigt skönt, jag förstod att kroppen skulle behöva den vilan idag. Hos hästarna blev inte allt det planerade för jag orkade inte och måla som jag hade tänkt gick inte heller så nu sitter jag på min spikmatta och hoppas att jag iaf ska kunna röra mig lite bättre imorgon.
 
Det blev iaf en supermysig barbacka skritt tur med Stråla
Före vi red iväg så masserade jag henne lite snabbt, tycker att hon känns fin i musklerna, nu är det halsen som känns spänd och lite ond för henne men resten av kroppen känns relativt bra.
Magen var lite bubblig och fötterna verkade lite ömma, bortåt bara av nån anledning, men så fort vi avvek från grusvägen gick hon bra och var lagom pigg. På hemvägen verkade hon ha glömt av att ha ont i fötterna   
Fintös. Jag tror hon får skritta den här veckan också, vi har ju inte bråttom nånstans. Kanske provar känna på lite galopp beroende på hur jag själv mår också framöver.
 
Hade tänkt mig en lång promenad med Leffe men det fick bli en kortare, gick i skogen och sen en runda runt sommarhagen
Han har lagt på sig bra, tappade mycket muskler och hela överlinjen men göder på honom och tycker att det verkar hjälpa. Rörelse är ju också bra förstås.
Fingubben.
0 kommentarer