Ärligt

Ligger här i soffan och är väldigt ridsugen. Nu när Stråla också har varit dålig och vädret helt underbart så börjar suget sätta in. Funderar på diverse lösninger men jag vet inte.
Ridskolan hade jag nog återgått till om jag hade haft ens en liten slant till övers för det. Medryttare funderar jag också på och det finns några intressanta ute. Men då var det det är med
1: Jag är nog för tung för att någon skulle våga släppa upp mig på deras häst
2: Svårt att binda upp sig som medryttare då man ändå har 4 egna som behöver och förtjänar den mesta uppmärkasamheten, det tar så mycket tid i anspråk at vara medryttare känner jag. Jag hade ärligt talat helst bara velat/har tid att rida (och pyssla om hästen förstås) och inte en massa stalljobb.
 
Så jag vet inte. Dåligt med pengar och dåligt med tid. Då får jag nog ligga i soffan och önska. Läsa hästannonser och fundera. 
(Om jag hade haft 60 tusen till övers http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=976196&inriktning=&typ= )
 
Jobbat dygnet runt igen och det har varit en väldigt trevlig helg men nu är jag less på människor.
Tjatter tjaffs och skitsnack.
Jag blir så obekväm när folk låtsas och pratar, jag kan inte låtsas och fejka, gillar jag inte någon så kan jag inte fejka det heller, så varje gång jag ser någon låtsas för att sedan gnälla blir jag så orolig för att deras umgänge md mig också bara på låtsas och jag vill inte ens tänka på vad som säjs om mig när jag inte är i närheten.
Djur är iaf lätta att förstå sig på och läsa av. Ärliga
Även om det är mycket oro där med, Stråla har inte varit fräsh alls.
 
(Sen hatar jag folk som är elaka med förklaringen att dom är ärliga. Man behöver inte ljuga och låtsas och man behöver inte kläcka ur sig grodor och elakheter, det finns faktiskt ett mellanting.)
 
Min bästa arbetsvecka väntar och jag har inte tänkt jobba en minut extra den här veckan. 
Ledig måndag tisdag och jag ska bara fisa på och pussa på mina djur. 
 
Igår hade jag 2 timmars rast och passade på att gå och träna. Perfekt. Kroppen var dock otroligt seg.
 
Längtar till i November då jag ska åka till Stokholm en vecka. Det ska bli så otroligt skönt att komma bort lite, göra nått annat, se nått annat.
Bara dumt att åka dit då Ann inte är hemma. Så länge jag har tänkt åka ner, förr om åren åkte jag ju till Stokholm en gång per år ungefär, bara för att, men det har varit så mycket åt helvete de senaste åren så det är inte mycket jag tänkt som blivit av.
 
1 kommentar
Ann

Kommer fler tillfällen. Du får komma ner igen sen om jag nånsin får köpt egen ;)

Kram! <3

Svar: Ja då måste jag ju definitivt komma =)Kram
Stjärnstrålar