Finfin

Man skulle kunna säga att jag sov rätt gott när jag kom hem idag. 
 
Sen har jag ridit Stråla ikväll. Alltså finfinfin! Red på ridbanan och flyttade kroppsdelar och gymnastikserade, gjorde travövergångar, typ 4 travsteg 4 skritt 4 trav 4 skritt. Tog 2 galopper åt båda hållen, ungefär en halvlångsida per galopp, jag tror att hon tog högern, iaf ena gången blev det höger.
Duktig tjej. Hon var så jäkla fin så jag hade kunnat rida hur länge som helst men det blev bara ca 20 minuter på banan, nu känns hon verkligen som ska men vi tar det lungt fortfarande, öka på sakta sakta så hon hinner med.
2 andra hästar på ridbanan som störde lite fokus men bara lite, inte som förut när hon knappt gick att rida när dom var där, det har ju alltid berott så väldigt på just VILKA hästar hon delat ridbana med. Eller kanske snarare beror det på ryttarna och hur hästarna beter sig för att hon ska bli störd och tycka det är konstigt.
Från ena ryttaren fick jag en kommentar om att Stråla hade blivit så bra på att lyssna och nånting om "se så fint det går när man rider med kroppen" och då tänkte att jag mjo hon har ALLTID varit otroligt lyhörd på mig och reagerat för millimeter hjälper förutom ibland när vi haft sällskap på ridbanan, men, ja det är ju bara då dom sett oss, när det gått som värst liksom så dom tror väl att vi har varit allmänt skitdåliga förut, nåja, vi får väl bjuda på den 
 
Värst var nu när dom gick och matten i samma veva tyckte att Strålan skulle gå över bommar på marken. Alltså ursäkta men hur ska man kunna fokusera på några jäkla bommar då liksom? 
 
 
Superpärlan.
 
Ser fram emot kommande vecka faktiskt. jobbar bara 2 dagar och tänker inte ta på mig något mer heller, inga nätter den här veckan, jag känner mig liksom ensamnast i hela världen, typ som om alla människor blivit utrotade och jag vandrar runt själv på jorden. Det var så himla fint att vara på ordinarie jobbet igår och träffa folk, folk som jag tycker om och som blev glada att se mig efter 2 veckor samt gå på stan och se att jag faktiskt inte är ensam i världen. 
Så förutom lugn jobbvecka så ska jag pappa på något som låter väldigt trevligt på tisdag och sen ska vi visst se Lule basket spela. Det blir roligt.
På fredag blir det fest med jobbet, jag har kännt att det mest känns jobbigt men blev peppad igår, det är ju lite depressivt att inte vilja gå på jobbfest med världens bästa kollegor liksom, jobbigt att piffa till sig och vill helst stanna hemma och titta på Viaplay. Nej fest blir det fast troligtvis nyktert då jag nog måste köra hem sen på kvällen.
På lördag ska jag rida lektion för en ny, en Anke Baktus, som tom kommer ut hit till oss, det blir roligt. Lite samma tänk som Monica tror jag.
Så ja en bra vecka framöver tror jag.
3 kommentarer
Mie

Meh. De där andra ryttarna känner ju inte er alls. Pfft.

Så kul med blå hov, hahahha! Så går det, Stålan! :'D

Tiger

Meh. De där andra ryttarna känner ju inte er alls. Pfft.

Så kul med blå hov, hahahha! Så går det, Stålan! :'D

Tiger

Båda de ovan är jag - internet la lämpligt av just då jag sände, så sände igen å hade dessutom av nån anledning skrivit Mie - mer Marie! Haha!