Så kan det gå

Jahapp, då har jag tittat på schlager festivalen för första gången på ungefär nånsin. Inte frivilligt I might add fast jag får ju lite (mycket) motvilligt erkänna att det inte var så jäkla kasst alltså. Det var dessutom flera låtar som föll mig i smaken, vinnarlåten var dock bland det sämsta i hela startfältet, visar ju bara på hur otroligt olika människor är.
Mina favoriter var Ungern, Nederländerna och Sverige. Ja, nästa år kanske jag måste se spektaklet helt frivilligt.  Fast då bara den stora finalen, resten av det tror jag att jag fortsätter undvika.


Lite allmänt less på att jobba nu, det har vart väldigt mycket uppförsbacke på jobbet hela halva vintern och våren. Det ena avlöser det andra, så jag ångrar lite att jag inte tagit en lång sammanhängande semester i år men små avbrott lite här och där kan också bli bra. 
Första avbrottet redan nästa vecka faktiskt då har jag tagit 2 dagar semester för att Therese förhoppningsvis kommer hit, det ser jag fram emot, så det blir en kort vecka nästa vecka. 
1 kommentar
Karoline

Det kan vara rätt mysigt att kolla på spektaklet :)
Lite smarr och något gott att dricka så överlever man :)