Fint faktiskt

Haft en fantastiskt fin helg på jobbet faktiskt. Det behövde jag. Riktigt bra. Lite variation, både på ordinarie arbetsplats och på extrajobbet.  Fina extrajobbet, åh det gjorde gott för själen. Och så otroligt FINA arbetskamrater jag har också det är bara så sjukt att EN människa ska få ställa till det så förbaskat. 
 
Och vilket väder vi har! Sommar. Boden är det verkligen sommar på riktigt, skulle tro att det har varit 25 grader idag. För varmt för mig som dessutom klätt mig för mycket. Fan vad det jobbigt att vara så här fet. Bläh!! 
 
Igår hade Helena haft ut både Rino och Stråla, jag tog en rejäl promenad med Ebba men det var lite för varmt för henne också men hon spruttade på ändå, stanna och vila ens tund tyckte jag, det tyckte inte hon.
Min lilla räsertant
Senare på kvällen tog jag Leffe på en betespromenad och Ebba hakade på då med.
 
Idag har jag och Rino varit på tur. Jättepigg kille. Så mysigt att börja vara igång lite med honom igen. När han började klonka så bokade jag in en veterinärtid, vi fick vänta lite så imorgon är det dags, han har dock inte klonkat på 2 veckor och känns fräch men jag känner ändå att det blir fint med en koll.
Lagom nog så blev han halt idag efter våran tur men det var bara en kotte som kilat in sig i hoven. 
Puh.
Nä han känns fin men jag vågar inte riktigt lita på mitt omdöme så det blir bra med en check innan vi drar igång mer ordentligt.
Fina prinsen.
Busig sprallig och så himla go. Mer och tillitsfull och mer och mer personlighet kommer fram hela tiden. 
 
Imorgon blir det visst vårruset med arbetskamraterna. Det blir... intressant...
0 kommentarer