Butter

Jag är aldrig så ridsugen som när jag inte kan rida. 
 
Bitterheten kommer och går, med hjälp av menshjärnan så får jag anfall av avundsjuka på allt och alla och den jävla hatade kanslan av "ingen tycker om mig" "ingen vill vara med mig" det som jag vanligtvis inte brukar bry mig om. Vanligtvis går menshjärnan att tysta ner då jag vet varför dom där känslostormarna kommer (innan jag visste det var det värre) men i samband med mitt ynkliga sjuka jag så kan jag inte riktigt låta bli att tycka synd om mig själv och känna att allt bara är eländigt och åt helvete.
 
Ja. Å så har jag fått ögoninflammation också. Nu kommer det illgrönt slem ur alla kroppshålor. Fabulus.
 
Men så har jag fina stunder emellanåt. Med djuren förstås. Orkade inte så mycket idag men bara att vara hos hästarna är så fint. 
En kort promenad med mysStråla och Ebban.
 
Och så mina målarböcker och en bra ljudbok. Favorit i repris, men det är verkligen suverän sysslesättning i sjukstugan och håller menshjärnan i schack en stund. 
 
Sur som en citron över att smaken är borta för 5 dagen i rad, det går inte ens att tröstäta liksom. Men dagens höjdpunkt var middagen då smaklökarna sammarbetade en kort stund, lite smakade det allt men till tekoppen efteråt hade dom gett upp igen. 
 
Nu kan vi gärna snabbspola en vecka framåt så jag är frisk och det är dags att börja träna Strålan lite igen. 
Sen är det påsk och sen är det kurs och vipps så är det maj. Bästa månaden på året. Så ska Rinon också vara igång. Japp japp. 
Få se nu, vart är den där fjärrkontrollen?
2 kommentarer
Ann

blir alltid extra så när man är sjuk :( har själv känt mig extremt ensammen senaste veckan.

kram, hoppas du blir frisk snart!

Svar: Det är då en himla tur att man inte känner så jämt iaf.
Stjärnstrålar

Therese

Känner igen känslan inte kul!
Känner mig rätt butter jag med.
Här är vi i fjällen med strålande sol men jag ligger sjuk och orkar inte göra ett jäkla skit. Feber, ont i halsen och inget smakar nått.
Jag fick nog med mig dina baciller.
Nä nu hoppas jag vi blir friska snart.
Krya på dig vännen!

Svar: Å fy vad trist! Långvarig skit var det också.
Stjärnstrålar