Mjohopp

Först och främst, ja det är toppenroligt att vara på extrastället och jobba men ack vad jag känner att mitt vanliga jobb är det rätta. Det är dessutom så extremt drygt att ha sovande jour fast det kommer att bli även på ordinarie jobbet snart. Usch! Hemma i natt iaf, åh så skönt, Ebba och Lilleman kräver en massa mys. Gullisar!
 
 
Imorgon blir det dygnsjobb igen, 16 timmar på ena stället och 8 på andra. 
Jag blir stressad, rastlös och hungrig av att jobba natt jour. Så många timmar till spillo liksom, även om jag inte gör så mycket mer hemma så är det ju kvalitets tid med fluff och pluff liksom.
 
Massa hästmys har jag också hunnit med efter jobbet
 
Helena har promenerat med Rino idag och tyckte inte att han haltade, bara att han var lite öm på grus. Jag såg heller ingen hälta då han promenerade runt i hagen.
 
Red Stråla i dressyrsadeln, jag trodde ju att den satt illa på Stråla för att det hade ruggat i pälsen men det visade sig att det inte var den som hade ruggat. Kanske den funkar ändå, Jag tyckte den kändes superskön att sätta sig i idag, röven min är för stor förstås men den ska ju bli mindre hade jag tänkt. 
Red på ridbanan, fin häst med mycket energi, lite stelt och springit i början men hon jobbade fint på slutet, skrittade ut en sväng efteråt också. 
 
Päls och rygg såg fin ut efteråt.
0 kommentarer