Det blåser lite

Jag har nog faktiskt aldrig varit med om något värre stormväder, på vintern ja men inte på sommaren. SATAN vad det blåser, på riktigt så att jag hållit på att blåsa omkull och då är jag jävligt tung, mycket yta för vinden att ta tag i också iofs men alltså va fan.
21m/s i vindbyarna, heter visst bara halv storm enligt wikipedia men då vill jag verkligen inte känna på riktig storm...
Bodan som jag bor i hoppar och far så jag funderar faktiskt på om den verkligen ska stå kvar, ska åka till hästarna nu och hoppas att Rinos sovstuga står kvar, hoppas att skogen runt om tar emot det västa så den inte rasat ihop Eller att något träd har fallit gubevars. 
Ska jag kunna sova i natt?
Rino själv höll fullkomligen på att frysa ihjäl när jag kom hem från jobbet, jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli riktigt så här illa så han stod på ängen, i sommarhagen med bara ett tunnt tunnt täcke som var sjöblött, blöt in på huden kom han rusandes och nästan skriandes när jag kom och räddade honom, frös så han hoppade. Lilla hjärtat. På med ett varmt täcke för att suga upp vätan innerst och ett vintertäcka ovanpå, in i vinterhagen med sovstuga och lä och hö.
Ska åka dit nu som sagt, byta täcke och se så huset står kvar och fylla på med hö.
 
Dagar som denna som man verkligen hade önskat sig ett riktigt stall...
Inte för att det egentligen går någon nöd på dom med täcken och tillgång till ligghall men ändå, det hade liksom känts skönt i själen att kunna stoppa dom i varsin box en stund.
 
 ---------------------
Som uppdatering så var det väldigt lungt hos hästarna, i Rinos hage blåste det nästan ingenting. Gott det.
1 kommentar
Lena

Hos oss blåste en björk av på mitten, lät som ett pistolskott och både jag och hästarna blev skräckslagna....mycket läskigt, var tvungen att ge dom hö för att dom skulle lugna sig så pass att jag kunde få på dom grimmorna.
Ang. det där med akupunktur mot eksem så provar jag inte det i år eftersom jag kör med så många saker redan, då blir det ju svårt att veta vad som funkar(om något funkar)Kliandet upphörde nu när det blev kallt och regnigt..../ Lena