Torsdag 7/7

Äh, inge bra idag, tänkte mig en mysig babackatur och det började lungt och avslappnat men så började det regna ganska omgående så fröken blev först surk på regnet, sen i skogen blev hon skitförbannad på insekterna och så kändes hon stel och lite skruttig, eller skruttig men ja som om hon stelnat ihop och det gick inte riktigt att få loss henne, försökte få henne att själv slappna och och komma loss genom att gå och kliva runt i skogen men hon hade bara turbon i där benen pinnade på utan att röra resten av kroppen.
Fundersam såklart på om det är något som är fel eller om det "bara" var regnet, insekterna och träningsvärk i kombo. Plus att hon varit utan täcke i regnet. Det gjorde förstås inte gott för hennes rygg. 
Tyvärr lackade jag också ur när hon totalt slutade lyssna på mig och började härja på hemvägen, bläh på mig!! 
Sen var hon fin emellanåt, då hon lyssnade.
Nåväl, vi får se imorgon, då ska jag rida lektion för Camilla vilket jag inte gjort på länge. Hon brukar ju ha väldigt bra tips och trix. 
Höll dock på att få en chock över priset, det var tydligen väldigt länge sen jag red för henne, priset hade ökat med nästan det dubbla. 
Jag förstår att folk måste ta betalt för det jobb dom gör men nackdelen blir ju att man inte har råd lika ofta så det är ju lite lose lose på det tyvärr. 
 
Hunnit ägna mig lite åt målande under semestern, det är så jäkla härligt. Synd bara att färgerna är helt omöjliga att återge på foto, allt glitter förvinner helt, tråkigt. 
Det är så himla rogivande att sitta och pilla och se färgerna fylla pappret. Det tar dock tid för mig, det tar superlång tid att få en bild klar, iaf om jag jämför mig med många andra, vissa målar tom flera bilder per dag. Jag måste sitta och fundera och få feeling, det måste liksom bli precis rätt känsla för vilken färg som ska vart och så sitter jag och pillar i detaljer som ingen annan än jag själv ser. 
Vilket, slog mig nu, är otroligt olikt hur jag är annars. Intressant. 
 
 
Knäppt nog, ehem, så börjar jag vara lite less på att vara ledig nu. Troligtvis för att vädret varit så kasst och de här senaste dagarna har varit väldigt likadana och lite händelselösa vilket jag förstås behöver men börjar känna mig lite rastlös och något roligt har jag inte råd att göra så det blir fint att gå tillbaka till jobbet på lördag. Går ut hårt med två 8-22 pass lördag söndag så troligtvis vill jag ha semester på måndag igen 
 
Ibland kan jag bli lite stressad över hur stor del av livet jag sover bort men när det bara inte finns något alternativ, när man håller på att somna gående eller körande, råka sätta sig ner en stund och det finns ingen domkraft i världen som hade hållig ögonlocken öppna. 
Återkommer till hur futtigt ordet trött är för att beskriva hur det känns. Trött är alla, ibland även jävligt trött men det här är något annat. 
Något helt annat. 
1 kommentar
Ullis

Mm.. när ord liksom inte räcker till. "Trött".. Nåväl, extremt fin bild du målat! Vad är det för målarbok? Jag håller ju på med barnmålarböcker för att jag inte tycker vuxenböcker har roliga motiv.. Men det där var ju superfint!

Svar: Det är Hemliga trädgården av Johanna Basford. Älskar hennes böcker, tycker hon har superroliga motiv.
Stjärnstrålar