Infoga fyndig rubrik här

Igår var min enda lediga dag den här veckan, jag skrapar ihop 60 betalda timmar den här veckan men det blir 82 timmar hemifrån i arbetsrelaterad tid.
Det innebär iaf en helt okej lön trots semester i 12 dagar. En lön som kommer gå till... veterinärräkningar. 
Suck.. 
 
Ebba var hos veterinären igen igår. Hon har lite problem med kisseriet igen och så har hon en knöl i ögat som hon har haft länge men som har börjat jävlas nu, så det kommer bli operation på den.
Nä jag orkar inte tänka pengar, jag får bara panik.
Jag har dessutom fått för lite lön, det fattas typ 2500. Mindre kul..
 
Imorgon ska jag till mitt extra jobb, de bir troligtvis en sväng på Boden Alive på kvällen och sen sova där, sovande jour. På lördag morgon traskar jag över till mitt ordinarie jobb och sen åker vi iväg till Sikfors och sover på hotellet där från lördag till söndag. Känns himla kul faktiskt. Tillsammans med min favoritkollega också så det kommer bli superfint. 
 
Känner mig nästan lite patetisk som tycker det ska bli så kul med en tripp med jobbet men ibland saknar jag faktiskt social samvaro. Det är ju ändå fint att man trivs så bra med jobbetfolket då man inte träffar så mycket folk på fritiden.
Men jag kommer förstås sakna ihjäl mig efter mina djur som alltid.
Det blev en lång väntan hos veterinären zzzz
 
Träningsvärk i högerarmen efter att ha slitit i Strålas stackars manstump under ridturen igår.
 
1 kommentar
Ullis

Usch.. så tråkiga utgifter. Djur är underbara men.. denna ekonomiska baksida är inte kul. Above oron förstås.

Jag saknar ett jobb att umgås på. En arbetsplats är en ypperligt fin social samvaro, jag gillar det. Och så kan man gå hem och välja att inte umgås mer, om man inte vill.

Väldans komiskt att du - av alla ställen - har träningsvärk efter att ha hållit i manen!! Hahahaha!

Svar: Ja visst är det fint med socialt på jobbet men hur det än är så är det ju inte självvalt, jag saknar att vara vald
Eller hur =) men då förstår du HUR krampaktigt jag klamrade mig fast.
Stjärnstrålar