En bunt bilder på en kortvarigt vit häst

Det var allmän baddag igår och Rino var vit för första gången på ett år, idag har han bott hos mig i ett år precis btw.
Alltså svansen. Fasen så synd att jag glömde ta före bilder.
(Men uj vad han har tappat muskler och blivit tjock)
 
Det vita varade inte så länge dock
 
 
Ja men faktiskt, har man en barbiehäst så har man, just nu kan jag ändå inte göra så mycket annan än pynta honom heller så
 
 
Den enda som verkligen gillade badet var Leffe, han bara njöt och hummade och puttrade hela tiden. Fina gubben, så nöjd över lite extra uppmärksamhet och omsorg.
Rino var extremt missnöjd över tilltaget, han hade tänkt sig roligare aktiviteter.
 
Stråla var väldigt lättborstad idag så någon nytta gjorde det nog med badet iaf, den största anledningen till ett årligt bad för hästarna är att svansarna blir så vansinnigt äckliga på sommaren, fettiga och dredsiga och vidriga att ta i. Rinos man var också superäcklig, jag fick panik av att försöka borsta ut den. Hans insektstäcke fick sig också en tvätt för det var lika äckligt det men nu har han fakskt fått gå naken så jag kan oroa mig för att melanomen ska bli galnare än dom redan är men sammtidigt så tror jag att han tycker det är rätt skönt att få vara nakenfis en stund. 
 
Jag är så totalt inställd på att han inte kommer leva länge till så jag tänker att han ska få ha det fint och vem bryr sig om melonom och en stor mage då egentligen?
 
Stråla fick en kort tur med cykeln igår och idag tog vi en ridtur i skogen vid lilla sandtaget. Hon är väldigt spänd om rumpan på vänster sida kände jag före vi for ut och jag tror hon känner av det för hon var väldigt springig och ville lite skjuta sadeln åt höger. 
Så hon bad mig boka en massage, massören blir nu borta en vecka men sen så. 
0 kommentarer