Mys!

Som vanligt efter en lång jobbhelg så är jag helt slut, sov till 14.10 idag. Eh. Lite längre än jag hade tänkt mig. Då var det ingen ide att stressa ut med hästarna medans det var just så jag slappa i soffan och somnade en omgång till. 
Trött var det.
 
Men sen har jag varit 5 timmar hos hästarna, lite längre än jag tänk mig det också och middagen blev lite senare än tänkt. Vid midnatt. Nu har jag magknip.
Det var ju så mysigt hos hästarna. Först en ridtur på Strålan, mys på hög nivå. Fina tjejen. 
Himla harmoniskt och trevligt förutom när hon tänkte explodera över en snöslunga som hon faktiskt redan gått förbi en gång. Bara för att hon blev lite upprörd på mig när jag ville att hon skulle fokusera på mig istället för på stiliga hästpojkar. 
Annars bara mys. Fina fina tösen. Ena galoppen blev det några grymtningar och typ gunghäst hopp. Två fina galopper. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen Rinon på tur med cykeln, han var glad och pigg skrittade väldigt raskt. Till idrottslokalen och vände där, frågade honom om han ville trava lite och det ville han. Fort! Jag fick trampa utav tusan, okej, låt han springa när han bjuder till och det kan nog bara vara bra för hons kropp att få sträcka ut lite.  Efter ett tag rullade han över i galopp. Roliga lilla häst. Till slut var jag så anfådd så jag var tvungen be honom sakta av.
Kul var det iaf tyckte både han och jag.
Det är verkligen ett perfekt sätt att motionera häst på och dom får röra sig helt fritt utan påverkan. 
 
Åt lite nötter för att jag inte skulle bli så sur och Rinon ville ha
Ja han ville verkligen ha och tuggade i sig med glädje. Nomnomnom.
Raring.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen har även båda shettisarna fått sig en promenad.
Det var så mysigt att hänga med hästarna i dag och inte ett dugg kallt så till slut var jag tvungen att slita mig själv därifrån, annars hade jag varit kvar ännu. 
 
Findjuren.
 
Imorgon ska jag upp före fan för att ka med båda katterna på hälsokontroll. Lapplands djurklinik i Boden har gratis hälsokoll för hundar och katter den här veckan. Skitbra ju.
3 kommentarer
Divorce your horse

Så bra med gratis hälsokontroll, kul med djurkliniker som tar så bra initiativ :) Hoppas att dina djur dansar igenom kontrollen :)

Ullis

Hoppas de är friska, kissekatterna :) Det är ju superbra träning och motion för dig också, med cyklingen! Wow!! :D

Therese

Ja visst är det härligt väder ute nu.
Det är extra roligt att vara i stallet.
Hoppas det håller i sig. :)

Inte illa att dom har gratis hälsokontroll, sånt gillas och uppskattas.
Hoppas det gick bra för kissekatterna. :)