Jamen aj

Att vila bort sjukdom har verkligen varit förödande för min kropp, tur att jag iaf har skött om hästar och varit lite i farten, jag vill inte veta hur jag hade mått om jag inte gjort det ens. Blir jag sängliggande, helt, av någon anledning så kommer det ta enormt lång tid innan jag är brukbar igen.
Jävlar vad ont det gör att röra på sig. 
Jag kan relatera till mina hästar men med den skillnaden att jag förstår och kan tänka tanken att det är bra att röra igång det onda vilket man inte kan förklara för en häst.
Idag har jag promenerat 90 minuter uppdelat på två gånger och verkligen gått med fokus på att mjuka upp höfter och ländrygg samt att aktivera core musklerna som är typ helt döda, 60 av de minutrarna har gjort så in i helvete ont, sen släppte det något och gjorde bara ont. 
Sen blir jag väldigt trött och krampig i musklerna i ryggen också, speciellt när jag ska böja mig och hålla på, det är jobbigt, speciellt att fylla höpåsar, men det är ju bara ett tecken på att coremusklerna är just döda eller iaf i väldigt vilande läge just nu. 
Rörelse och rörelse på rätt sätt är verkligen a och o, när det var så halt och man gick som man skitit ner sig trots brodd då gjorde det lika jäkla ont att röra igång igen. Spänd som attan. 
Längtar massor till yogan och hoppas verkligen att jag ska kunna vara med på tisdag, har gjort lite yoga övningar hemma mest just för att röra igång kroppen lite.
Kanske jag snart kan börja gå nått pass på gymmet också, jag som var så ivrig på det där jäkla gymkortet och har inte kunnat nyttja det en enda gång hittils. 
Bah!
Det pass jag helst vill gå ligger på en sån dålig tid kl 11 på torsdagar och jag jobbar torsdagar 13-23 vilket innebär att jag måste åka hemifrån kl 10 och komma hem vid midnatt. Känns lite drygt. 
Men. Undanflykter finns det alltid. Skulle behövt en kompanjon att ta i hand och ta sig iväg tillsammans med.
 
Sen finns det rätt stor risk för detta också
 
 
Blev riktigt sugen på att rida i snön idag men planen var massage och en cykeltur för Rino, cykelturen blev promenad dock just pga snön men massagen var välbehövlig, hela högersidan är spänd och ajsing bajsing enligt Rinon, lite svårt att slappna av och inse att det onda släppte då jag bara fick bearbeta det ett tag, lite allmänt skeptisk till att jag jag gjorde illa honom men nöjd när det bev bättre. Sötnöt. 
Vänstern hade också sina fynd men högern var inte kul. speciellt runt manken och så halsen- nacken var jobbig och rumpan var mest spänd inte så jobbig.
 
Jag packade på honom skydd och boots och föväntade mig en hel symfoni av sprattel efter två dagars vila. Ingenting.
Gick väldigt avslappnat och harmoniskt under hela promenaden. 
Jag började genast fundera på om han är sjuk.
#hönsmatte
 
2 kommentarer
Karoline

Förlåt men Hahaha! Det var en sån målande bild av att gå med broddar! ;)

Åh, gymkort alltså... jag vet inte hur många jag haft som räckt ett år och som jag bara nyttjat någon gång. Man blir så frustrerad, dock så berodde mina på ren slöhet och inte skada.

Svar: =)
Jo den där latmasken den talar ganska högt ibland och överröstar Flitiga Lisa.
Stjärnstrålar

Michelle Petersson

hahaha, den bilden asså! :D Själv har jag aldrig varit på något gym så skulle inte förvåna mig om det slutade så om jag skulle gå ;)

Svar: Ha ha.
Stjärnstrålar