Jaha, vad är det för dag idag?

Idag har jag orkat pallra mig iväg till affären och inhandlat grönsaker och frukt så nu ska immunförsvaret boostas, jag är ju tyvärr väldigt dålig på att äta frukt och grönt inte för att jag inte tycker om det, jag vet bara inte varför.
Efter jag hade haft halsfluss 3 gånger efter varann så började jag med smoothies men kom av mig med det också men nu jäklar.
Var förbi på hööks rean också men det fanns inget intressant tyvärr. Eller kanske inte tyvärr för jag BEHÖVER verkligen ingenting. Eller, ja ett regntäcke åt Leffe till det börjar regna igen.
 
Å så har jag faktist ridit idag, den vackra vita tillsammans med den vackra tösen och Helena. 
Rinon var... eh... tokpigg kanske man kan säja. Han taktade i en kvart tills vi hade forserat en rejält brant backe, då först lugnade han ner sig och bara körde rallyskritt.
Vintern har verkligen förändrat honom från en loj liten filur till en riktig energimaskin och vilodagar är ingen bra idé typ alls. 
Imorgon och på torsdag har dom ju lovat närmare 30 grader så jag vette tusan alltså. Inte för att det varit så mycket bättre de här dagarna, närmare -20 och blåst. Kallt som fan. Fast lustigt nog så går det liksom bra så länge man är hos hästarna, rejält påklädd och i rörelse. 
 
Vackerhäst
 
Skorpan är tyvärr fortfarande väldigt skruttig i sitt nä och jag har har ont i magen över det, kliniktid på måndag. Usch.
Jag tänkte liksom att det skulle gå bra det här men nu vet jag inte. Orkar inte riktigt tänka på det.
Vågar inte släppa ut henne i halkan så hon istället vara lös inne i hela ligghallen lite då och då för att få röra sig lite och så, det tycker hon är kul, allt annat än att stå instängd är väl roligt.
Väntar på att få en tid för skoning och brodd så hon också kan få komma ut i hage under dagarna iaf. 
 
 
Kolla förresten på det här lilla klippet
Precis så gör Stråla också. Inte för att hon hatar att bli borstad dock utan bara för att hon älskar att kramas. Och ibland för att lugna ner ,matten då matten är stressad. Svårt att stressa med ett stort huvud i famnen.
 
0 kommentarer