Söndag

Znark. Det är svårt att sova med allt det här och mycket att göra. Och mycket åkande. Helt slutkörd. Tog ledigt imorgon för att orka. För att fixa allt innan tisdag då vi ska åka till Umeå sjukhus med personen jag jobbar hos. Kl 05,00 måste jag börja jobba på tisdag, åker hemifrån 04,15 alltså och jobbar till på onsdag kl 20. Det mesta är fixat, Sara ska ge medicin på tisdag och så. 
 
Har varit länge hos Rinon idag, det bästa var en liten stund i hans box med en kaffemugg i handen. Kryddad med lite extra hästdreggel
Pysslat och bara umgåtts, envisats med att blända honom
 
Sen kom Sara och vi hjälptes åt med att lägga om bandaget. 
Så här ser såret ut idag
Översta stygnet har lossnat annars ser det helt okej ut ändå.
 
Det var en pärs.
Att lägga bandage på 500 kilo djur som karatekickar beväpnad med järnskor och brodd är inte helt enkelt ska jag tala om. Han var nog väldigt övertygad om att jag skulle stickas precis som hon i förrgår. Stackarn.
Till slut gick det iaf men han har världens fulaste bandage och jag oroar mig för att det inte blev nog bra. 
Såret på höger ser superfint ut. La om det men det bandaget hade rört sig nu i kväll så jag tog bort det så får vi se hur det ser ut imorgon.
Annars så har Rino kastat det förtoende vi byggt upp i soporna. Ungefär nån gång vid tredje sticket i halsen. Nu litar han inte ett dugg på mig och hoppade fnorkande iväg i ett hörn när jag försökte bjuda honom på en morot efteråt. 
 
Fy för i helvete vad jag önskar att jag inte hade behövt sticka honom flera gånger till. 
 
Usch, nu blev jag jättenojjig för att bandaget sitter för löst. 
 
Sen har jag städat ur transporten och varit in till stan, satan så dåliga vägarna är, har ALLA plogbilar gått i ide?? på OK gör det själv och spolat bort allt blod. 
 
Oroar mig även för hur mycket jag måste betala för transporten som blev riven av brodden. 
Det blir en saftig historia det här. Inte för att jag är förvånad, jag ska inte ha inte ett öre över och inte heller ska jag ha en lugn och smidig stund i livet. Nope.
Det är en ruschkana från det ena helvetet till det andra. Tjoflöjt!!
 
1 kommentar
Ann

Fy sjutton vad hemskt detta är! Stor kram till båda dig & Rino, hoppas ni båda mår bättre snart.

Svar: Ja usch och tvi och fy.
Stjärnstrålar