Goddag yxskaft

Försökte lyssna på radio på väg hem på morgonen men var det inte Anders Timell som får mina hjärnceller att gråta så var det musik som får både hjärnceller och öron att gråta. 
Slog på p4 där en kvinna från Kiruna trakten hade haft besök av Ernst. 
Den här Ernst 
Jag älskar Ernst så det kunde ju vara intressant.
Kvinnan var väldigt glad över besöket av Ernst och det var lite fangirl över det hela. Hon berättade om hur fantastiskt trevlig han var och klok och bra att prata med, hon tyckte att alla borde ha en Ernst att prata med. 
Då säger programledaren "lång är han också"
Samtalet fortsätter och kvinnan från Kiruna trakten är så glad och stolt över att Ernst har varit hos henne och hälsat på och försöker förmedla hur hon uppfattat honom varpå programledaren säger nånting om att: du verkar verkligen gilla honom det är inte så att det "hettade till" mellan er.
Det är tur att det var radio för jag fick en överväldigande lust att klappa till människan.
Hur urbota korkad får man bli? 
Jag blir så trött på att det inte ska kunna uttryckas gillande utan att det ska behöva "hetta till"  och vad jag vet så är Ernst (och kanske även Kiruna kvinnan, det framgick ej) gift, så jag tycker dessutom att det var väldigt respektlöst att kläcka ur sig. 
 
Bah!
 
På en strax ska jag träffa en tjej som eventuellt vill börja sköta om shettisarna, det hade dom behövt. Får se.
Sen sova. Trött nu.
5 kommentarer
Mie

Alltså jag med, denna själlösa radio som ska vara reklamfinansierad. Jag är ju en mega- P1 gris, lyssnar ENBART på P1 och deras poddar av diverse slag.
Sa jag att jag änskar P1? Jag älskar P1.

Introvert med behov av egna bubblor FTW. Så himla sköt att VETA att man har det behovet, istället för att gå runt och jämföra sig.
Håller med om böckerna!

Dåliga programledare är det värsta som finns. De har ju utbildats för just detta, eller hur var det??

Kan det vara något med ditt boende som gör att du reagerar så på vintrarna? Något med ventilationen? Värmen? Tänker att då är man oftast mer inne och evt luftrörsirritationer blir tydligare.

Fina bilder i tidigare inlägg.

Svar: Det är inte första gången du har kallat dig för Mie =DOkej, jag får testa P1 då =) Poddar har jag försökt men det är så sinnessjukt dålig mottagning med telenor (skit!) så det går inte.
Lyssnar ju ofast på ljudböcker men lite less på all skit där också och så tänkte jag att lite julmusik kunde vara trevligt.
Nåja.

Kanske kan vara så men jag har ju haft så här redan innan jag bor där jag bor nu. Däremot så är jag ju allergisk vilket säkert kan spela in en del. Mot katter och hö bland annat.
Stjärnstrålar

Tiger

Det var jag som postade ovan. Mie skulle nog ev bli Marie, OM jag hade kollat före jag sände!

Lena

Håller med Mie/Tiger, p1 är bäst!

Tiger!

Haha, har jag? Well well! Tur du är smart. ;)
Heja Lena! :D

Vet ju inte riktigt vad du gillar att lyssna på, men på P1 lyssnar jag på Det Politiska Spelet (svenska politiken) och US-valpodden. Och EU-Podden/brexit, för jag vill hänga med vad som händer i EU.

Toppenprogram på P1 är annars:
*Pira&Bråding (om livsöden)
*Tendens (mini-dokumentärer om ALLT)
*Kropp & Själ (de dödar ofta myter och trender/dumheter, jag mår bättre efter ett avsnitt eller två!)
*Creepypodden (om du gillar spökisar från Reddit och 4chan på svenska, riktigt kusligt ibland)
*Hästpodden (bla lisen intervjuar olika hästpersoner och inriktningar) *Hundpodden (varit lite för låg nivå för mig tidigare men nu börjar de med rasspecialer och djupare teman)
sen har du
*Filosofiska Rummet (älskar mest när teoretiska fysiker och rymdforskare finns med i panelen)
*Oförnuft&känsla
*P1/P3 Dokumentär
mm mm mm.... ja jag vet inte allt! Du hittar dina favvisar. :)
Jag lyssnar ju dock på mina program via webben, och direktradio då jag har möjlighet.
Laddar ibland hem dessa poddar via iTunes och lägger in i min iPod när jag orkar och inte hatar ihjäl mig på iTunes!

Svar: Eller hur. Men jag skulle nog veta att det är du även om du inte skrev under alls <3Tack för alla tips!
Jag håller just på och lyssnar på David Batras podd, lite lagom lättsam underhållning, väldigt passande just nu. MEN det går knappt då det varken funkar via datorn eller telfonen. Jävla telenor.
Och sen orkar jag liksom inte hålla på, det ska bara funka. Trycka på en knapp och så ska det funka, mer än så orkar jag inte riktigt engerera mig i.
Ska dock byta bort telenor så fort jag kan, DÅ kanske jag kan lyssna på mer poddar.
=)
Ipod har jag inte.
Stjärnstrålar

Tiger, igen!

Svarar här så vi håller tråden! ;)

Kul att du gillade!
Tror nu att Hästpodden kanske heter Ridpodden? Sorry.

Ja!! Det är så SJUKT irriterande med tekniktrubbel och ja håller HELT med, för fasen det ska fan bara funka! AAArrgghhh!!!

iPod - MP3-spelare, den egna smartphonen eller liknande går precis lika bra. Hatar egentligen Apples iTunes för den kräver att allt är "organiserat" i album med namn och nummer, annars fuckar allt upp och den klarar inte av att läsa filerna som jag vill.

Sen fuckar den upp ALLA mina filer på min lilla iPod de få gånger jag ska uppdatera den - clearly för iTunes är skapad av idioter.

Å jag har ingen musikspelare just nu. Uråldriga iPodens batteri dör efter 10 min numera, granny napping-style,i några år nu och jag orkar inte fixa en ny. Skulle ju säkert kunna bruka min smartphone med, men.... Hatar ny teknik så himla mycket, det ska alltid vara precis som jag vant mig till!!! ;)

Kanske Spotify är bättre? Har ingen aning. Hade premiumversionen gratis ett helt år på min då nya Galaxy S3, och öppnade aldrig ens appen. Suck. Ibland blir jag så trött på mig själv.

Stupid!