Redo

Bilen fullpackad inför helgens kurs. Väderkartan är inte samarbetsvillig så det är mycket kläder och täcken och grejer som ska med också för att vi ska tåla att vara utomhus många många timmar. 
 
Stråla och jag tog en barbackatur i skogen idag och jag har hittat balansen igen!  Whoop. Det var inga problem alls idag och då har jag ändå inte ridit barbacka på ett tag. 
Stråla är inte helt hundra. Suck. Det var segt så in åt helskotta, jag fick driva konstant för att få lite engagemang. Hon kom igång på slutet och kändes normal igen och riktigt trevlig i traven. 
Ja vi får väl se vad Monica säger imorgon. 
Jag tror att det är det att hon antingen kommit åt för mycket gräs vilket är skit när man är IR EMS. Eller så har hon ätit något giftigt. Hon äter ju ALLT. En dålig egenskap när man blir sjuk av det. 
Plus att hon hade behövt skos om för minst en vecka sen, helst två. 
Nåväl nu är det bara packa sig i säng och hoppas på att få sova nån timme. 
1 kommentar
Ullis

Brunöra har ju nåt liknande och efter att hon nu bytt hage o kunnat käka gräs utanför, har hon också blivit annorlunda. Gräs är BAJS för dem som inte tål det :( Och nu börjar det bli kalla nätter och fruktan, så fångrisken ökar ju också.. Blir att öka motioneringen av den damen nu (vilket är moment 22 eftersom hon är seg som kola!), fodret är svårt att minska på mer..