Skitgöra

En till fantastiskt fin dag. Hoppsan så hade det gått 5 timmar av hästmys och skitskottande
det var magen och humöret som sa till att det var dagt att fara hem och äta.
 
Fantastiskt vad dom skiter på en vinter. Och överallt  Man borde väl kunna dressera dom att skita på ett ställe bara, gå på låda liksom? Det andra alternativet jag funderar på är att sluta ge dom mat.
 
 
Massa hästmys
(Holly, queen of the skithög)
och en ridtur tillsammans med Helena och Rino
Rino var väldans i gasen och körde passage med jämfotahopp i början, sen har han sjåat på så han gjorde sig själv helt slut. Man kanske ska ta det lite lungt vid igångsättning? Bah sa Rino, nu kör vi! Vända om hemåt, NEJ tack! 
Stråla var inte heller riktigt nöjd tydligen och drog iväg mot ridbanan på hemvägen. Ha ha.
Hon var jäkligt fin iaf. Vi skrittade mest, flyttade bog och bakdel och "masserade" igenom kroppen enligt Monicas tips, gick jättebra, gjorde lite travövergångar, otroligt lyhörd. och 4 galoppfattningar. Jag tränade på att inte spänna mig och sa åt mig själv att jag absolut inte fick dra henne i munnen i fattningarna och då släppte jag tyglarna helt istället   Ja se lilla hjärnan, det är inte alltid lätt. Trevliga galoppfattningar blev det iaf.
Rino stod och tjurade och ville inte gå, hemvägen, tills han kom på att han var långt bakom så då drog han igång en bockserie istället.
Jösses då.  
Jag tror den mannen kommer vara ganska mör imorgon. 
 
 
0 kommentarer