Så tar vi ett lite mindre gnälligt inlägg när jag fått avreagera mig lite

Min hemmasnickrade cheesecake blev verkligen sjukt god! Vilken tur att jag inte har tid att baka speciellt ofta..
Idag blev det nästan 1 mil promenerat, det lär bli 1 mil när jag gett hästarna kvällsmat. Kan inte riktigt låta bli att fundera på hur fet jag hade varit om jag inte haft hästarna för nog bränner det allt några kalorier. 
Och tänk. När jag jobbade i hemtjänsten. Hur jäkla många mil om dan blev det då tro? Inte konstisgt att en var smalare då liksom. Fast då höll jag ju på att stressa ihjäl mig istället och mådde skit.
Det är en annan sak som slagit mig. Hur mycket mer jag orkar. Det är sällan jag måste vila flera timmar efter jobbet nu, ganska ofta fixar jag att göra grejer direkt efter, lite mat bara så är jag fit for fight igen. Men jag är inte van så jag tror fortfarande att jag ska måsta kracsha några timmar innan jag klarar av att göra nånting alls. Efter så många år liksom.
Coolt.
 
Blev en ganska trevlig ridtur på Rino idag, hann precis ut innan det blev mörk men regnet slapp vi minsann inte. Jo jag var liksom korkad nog att tro att vi skulle få ha uppehåll. 
Nå jättepigg kille idag, riktigt riktigt rolig. Åh vad kul han kommer bli. Vi gick till backarna på näset och klättrade lite, han var riktigt stark uppför det är nerför som är jobigast, svårt pga stela bogar antagligen, men han lyssnar så himla fint och jobbar så himla fint när ja ber honom, han gör verkligen så gott han kan och lite till. 
Prinsen. 
Idag kom han galopperande när jag ropade på honom, öronen spetsade och med det där mysiga gnäggandet.
 
 
Dom här två nötterna har en massa skydd i sin hage, träd och skog, och en massa torr fin mark att vara på, ändå står dom som de nötter dom är och hänger i leran vid grinden 
 
Dom här täckena är fö också skitbra, håller mot regn i evigheter. Köpta på hööks för några år sen. Lite väl stora i bogen bara.
 
Några stackars blommor som kämpar på
 
Fick nya scheman på jobbet idag och jag är så galet nöjd. Jag har fått en till ledig dag, så på 4 veckor har jag 13 lediga dagar, samma timmar som förut bar alite omstrukturerat och dessutom mycket bättre. Nu slipper jag jobba 6 dagar varannan vecka, nu kommer jag jobba rullande: 5 dagar 2 dagar 5 dagar 3 dagars veckor. 
Whooop whooop! Känns som att det kommer finnas en ärlig chans att hålla igång hästar i vinter och kanske jobba lite extra utan att slita ihjäl mig.
Skitnöjd. 
 
1 kommentar
Tiger

Jag HATAR HATAR HATAR regn!!! I år är jag (vi?) hypersensitiv då väder-sommaren var jäääävligt påfrestande. Känns inte som att vi haft sommar, ens.

Hurra för schema, ork, fin Rino, nötter och regntäcken!

KRAM

Svar: Jamen det är väl därför. Efter en vinter mes såna enorma snömängder och sen en sommar med enorma regnmängder så får ja en knäpp när det börjar regna igen.
KRAM
Stjärnstrålar