Panik

Paniken när man vaknar, tittar på klockan och den visar 08,08 och man börjar jobba kl 08!! Fy fanders, snacka om att flyga upp ur sängen. Tack gode gud att vi var dubblering idag redan från kl 08, annars är man antingen ensam eller så kommer dubbleringen kl 9.30. 
Det löste sig tack och lov väldigt smidigt idag iaf men usch vilken stress.
 
Efter jobbet så fick jag skjutsa pappa och passade på att hämta ett paket samt göra lite ärenden så efter det orkade jag inte så mycket mer.
Stråla har blivit skodd medans jag var på jobbet tack vare världens bästa Ivan som tog in henne och höll henne medans hovslagaren jobbade. 
Dom hade dock fått kämpa för att få in henne då hon bara sprungit undan. Vilket ju ALDRIG har hänt förr. Knäpphäst.
 
Rino mår bra. Tack gode gud för det också. Är det nu jag ska bli religös kanske? Jag får kämpa för att känna nån puls alls mycket mycket svagt på höger fram och på gräs går han bekymmersfritt. Lite knackig på grusvägen.
Vi promenerade runt på gården och på ängen vilket Rinokillen tyckte var superkul och var jättepigg och glad och busig och tom småtravade brevid mig ibland. 
Jag spricker snart av kärlek till den hästen. Finkillen. 
Kylt benen och masserat kroppen lite vilket resulterade i stora stora gäspningar.
 
Pysslat om Leffe och Stråla lite.
 
 
Åh vad jag längtar till nästa vecka med endast två arbetsdagar, det är mycket tjaffs på jobbet nu som gör mig helt slut. Samt att mitt schema är rätt skit. Det är så stressande att jobba 6 dagars vecka varannan vecka, jag gillar det inte. 
Nåväl, kanonbra arbetskompis i helgen iaf, himla skönt det iaf. 
Tror kanske hästarna får vila i helgen, evetuellt promenerar vi lite men sen tror jag inte att jag orkar så mycket mer.
0 kommentarer