Findag med brända säkringar

Mycket mycket piggare idag, ingen feber bara vanligt förkylingsrossel så idag blev det upp på hästryggen igen
Rino först och han kändes riktigt fin. Verkar inte ha fått några men utav allt som hänt på senaste, tappsko och ont i fötterna och galet jagande av Leffe och så. Han kändes som han gjorde sista jag satt på honom för över 2 veckor sen pigg och glad och fin. Vi tog bara en kort tur med mest skritt och lite trav, lite flås hade han nog tappat men det ska väl komma åter ganska fort igen tänker jag.
Lite väl gloig och ormig tyckte jag nog att han var men sen kom jag på att tja, han har ju inte varit utanför gården på bra länge, då kanske det är tillåtet att vara lite gloig och ormig. 
 
Sen Strålas tur
Vi tog en sväng runt Staffansvägen. Mest skritt för Stråla också mest för att jag blev så flåsig av högre farter. Men lyckades iaf trava och galoppera så fröken blev rejält svettig. Jag med för den delen. 
 
Sen borde jag ha gett mig för där var jag ganska trött men jag hade för mig att jag skulle ta ut Leffe och små tjejjerna också. Dålig ide för där brann alla säkringar och allt blev bara skit. Sen smet Leffe när jag skulle sätta honom i hagen och jag höll på att få en massiv hjärtinfarkt tror jag. 
Man kanske ska ta det iaf lite lungt när man är sjuk, jag vet inte. 
Småpruttarna verkade iaf tycka det var ganska grejt att vara ute igen, dom har liksom blivit väldigt eftersatta på senaste. Väldigt! 
Men nu känns det som att det kommer bli bättre, finns mer tid och ork när jag jobbar mer som vanligt och inte varenda dag hela tiden så jag tänkte sätta igång dom nu igen lite smått.
 
Holly hade haft dirraré så hon var kladdig i hela svansen, hela bakbenen och långt in under magen så det blev tvätt av hela hennes bakända. Jag kan dock inte riktigt förstå varför hon haft sån diarré och det är inget som synts i hagen heller.
 
Ebba har varit nöjd och glad som fått vistas ute hela långa dagen.
 
Sen när jag kom hem så blev det surströmming, mums, och nu har jag renbäddat och duschat och kraschat i soffan. 
 
Himla najs. Nu längtar jag till i morgon då jag ska rida min första lektion på Rino, inplanerad sen länge kanske inte bästa läget just nu men han ska bara få gå typ 20 minuter, det räcker nog men det ska bli roligt iaf.
1 kommentar
Neapocalypse - en alternativ hästblogg

sv; Ja det var jättemysigt!:)