Whoop!!

Full rulle idag också. Upp tidigt och sätta på vinterdäck. Sen ut en tur med den här filuren
som inte var riktigt på humör idag. Han hade glodarn på hela tiden och var väldigt svår att få att fokusera men ändå trevlig och pigg. Men sen började han hetsa hemåt vilket han aldrig gjort förut, försökte snurra runt lite i skogen för att lyfta på benen men han ville bara hem och då näsan pekade hemåt så taktade han och var allmänt hög och spänd. 
Mycket konstigt.
Avslutade fint iaf men mitt felsökningsprogram körde igång omgående. Undrar om det kan ha berott på att han var hungrig, det var lunchtid och enligt sommartid så var den en timme efter lunchtid och han hade bara fått en liten tuss innan vi for ut.
Får se om det fortsätter då måste felsökningen fortsätta.
 
Sen pila iväg till kliniken med den här fröken
som var jäkligt odräglig, sjukt rastlös och väldigt ohalt. Whop!! Jättemysigt med böjprov liksom. 
Gick runt lite på stallbacken där efteråt och hon drog av en rejäl brall mitt i allt. Gudars så skönt det ska bli att sätta igång henne nu. Får dock vänta med ridning till Anna fixat ryggen kiropraktiskt och det blir den 13:e så två veckor avsutten igångsättning först. 
Jag är lite facinerad av att hon var ohalt med tanke på hur hon härjat och farit fram i hagen. I snäva svägar och genom stock och sten.
Nåväl, himla gott det då.
 
Och slutligen yoga med sendrag och kramp, allmänt döda muskler och en kropp som bara ville sova.
Nu ska jag försöka lyssna på kroppen så jag har gett den magnesium, kom av mig med det över sommaren, och ska försöka sova typ nu. 
Natti snark
3 kommentarer
Lena

Härligt med Stråla! Å vad fin hon ser ut!

Therese

Så härliga nyheter ang Stråla!! :D

ullis

Jag älskar felsökningar!

Svar: Inte jag, sjukt less på felsökning.
Stjärnstrålar