Ska dom komma hit får dom anpassa sig

 
Jäkligt gammal men jäkligt aktuell. 
 
 
 
Fino Rino och jag har varit på tur i mörkret i kväll. Kan konstatera att det är svårt att rida vit häst med pannlampa, vit häst blev väldigt uplyst medans den svarta vägen åt upp resten av ljuset. 
Nåväl. Jäkligt pigg vit häst ikväll, mest skritt och så lite trav men vilken trav. Hoppsan liksom. Han har alltid tidigare haft ett litet motstånd i traven, han har behövt lite mer drvning i traven och haft lite svårare att få med sig bogarna än i andra gångarter, men inte idag, vi kanske får ge cred till massagen för det.
Och vilken fart han fick!
Jag lyckades inte alls rida det han bjöd på utan hängde bara krampaktigt i tyglarna (med OJ oj proo i tankarna) och studsade runt som en trasdocka uppepå. Lite chockad över vad som hände. Efteråt blev jag bara så full i skratt över hans fart och mitt sätt att hantera eller inte alls hantera det. 
Han travade friskt och stabilt trots att underlaget blev ojämt med en del sten och några rötter. Så sjukt imponerad.
Nästa gång ska jag vara beredd och rida också. Wow liksom. 
Han har även de senare veckorna blivit lite mer som en "vanlig" häst och kan små skygga lite och titta till lite på saker och ting. Fortfarande extremt trygg och det lilla han rör sig om han skyggar är inte mycket. Mer liksom att det går en lätt liten krusning genom kroppen ibland. 
 
 
Imorgon är det dags att hålla tummarna igen. Det kändes långt borta men nu är det äntligen dags. 
 
2 kommentarer
Therese

Håller såklart tummarna! Hoppas det går bra!

La Massage

Kul! Bra! Då kör vi en repris :D