Man behöver lite Maria Montazami i livet

Ikväll blev det en promenad med Rinon (och Ebban). Den senare tiden har han varit lite uppskruvad, lite som en unge hypad på socker liksom, så idag har vi jobbat med att skruva ner honom lite. Träna på att gå fint i snöre.
Han började promenaden med att trava/takta brevid mig, spänd och med huvudet i vädret alternativt dra i snöret samt bita mig i bröstet. När han fick en, mycket mild, tillsägelse om att det inte är riktigt okej att bita tvåbeningar även om det beror på att man har en massa bus som vill vill ut så hoppade han 3 meter bakåt och såg sen väldigt frågande ut om jag tänkte slå honom eller inte.
Vi avslutade promenaden med en kille som gick väldigt avslappnat men raskt, väldigt uppmärksam och utan att egentligen ha behövt ett snöre. 
Stort gäspande.
 
Fina killen. Det blev mestadels jobb för hjärnan dag men kroppen fick sitt i form av ryggningar, avslappnat, öppna på volt samt lite upp och ner i småbackar i hamnen. 
 
Väldigt mysig promenad, mycket givande för oss båda. Otroligt fin kväll också, norrsken och månljus. 
 
Imorgon ska Helena rida honom en sväng då jag jobbar hela långa dagen. Det blev en 60 timmars vecka den här veckan. Sista, nästa vecka börjar nya schemat. Så himla skönt. 
Fast som igår så såg vi en film, The Conjuring. Känns liksom som ett helt okej (eller helt skitbra) sätt att spendera en arbetsdag på (inte för att filmen tog 9 timmar men ändå).
Jag är så otroligt glad över mitt jobb.
 
Nu ska jag roa mig med att se Svenska hollywood fruar, alltså HUR har jag kunnat missa att den hade börjat. Vem blir inte glad av lite Maria Montazami i sitt liv? 
 
3 kommentarer
Neapocalypse - en alternativ hästblogg

sv; men eller hur! I förra stallet såg jag faktiskt det hända, en liten lerhage och trots det, när ägaren skulle ta in hästen så gick den bara undan och undvek. Sjukt ändå

Therese

Såg det där tidigare men pallar inte med Gunilla! Men Maria är verkligen härlig. :)

Svar: Gunilla är ju helt galen men hon står för en stor del av underhållningen.
Stjärnstrålar

Therese

Hahaha ja man kan ju faktiskt inte annat än skratta åt henne, Gunnila alltså, så störd människa. Snacka om storhetsvansinne.