Häst på rymmen

Det blev en konstig dag det här. Ledig och det betyder alltid sovmorgon för min del men kl 8 blev jag väckt för att Stråla var på rymmen och Ivan fick inte fast henne. Inte mer med det då jag åkte dit och tog fast henne, hon kom på en gång till mig. Men då säjer Ivan att hon varit lös sen kl 4 på morgonen. 
Han hade inte orkat stiga upp och försöka fånga henne förrän kl 7 och då ville hon bli fångad så hon har sprungit runt hela gården som idiot tills han bemödade sig om att ring amig så min IR häst har gått och ätit frostgräs i 4 timmar 
Och hur bra är det för ledinflammationerna att hon sprungit så förbannat, såg spåren efter hur hon har halkat unt också, känns jättefint för ryggen och hela kroppen. Jättebra verkligen. 
 
Kylde benen och tryckte i henne lite magtarm gegga men jag hade mer eller mindre förväntat mig ett fånganfall. Än så länge ingen fång iaf och den borde väl komma ganska snat efter något sånt. Eller? Magen bubblar rätt friskt och hon pruttar en del sur pruttar. 
För fan. Han har gjort så där nån gång förut också. "Jo jag hörde att dom var lösa mitt i natten men inte stiger jag upp då." MEN RING MIG DÅ!!! Gah!! 
 
Sen åkte jag hem och la mig i soffan och kollade på the Bachelor (återkommer om det) och somnade, vaknade i tron att klockan kanske var runt 12, funderade på att sova lite till men kollade på klockan 15.20!! 
Herregud. 
Bara pila tillbaka till hästarna och ge dom lunch, tur jag gav dom lite mat innan jag åkte på morgonen.
 Helena var på väg ut på promenad med Stråla så jag och Rino hakade på. VI gick ner till hamnen och jag och Rino passade på att klättra lite upp och ner och red runt på hamnplan, superbra underlag för Rinon där. Lite svårt att fokusera men när jag väl fick honom med mig så var han skitfin. Några riktigt härliga galopper, jäklar så han galopperar när han bjuder till.
Stråla fick stå i vattnet och kyla benen ett tag.
 
Sen fick jag hjälp av Helena att röja klart i Rinos vinterhage så den är jättefin nu, bara sovstugan kvar, vilket vi hade tänkt fixa men allt blev så konstigt idag så det får bli en annan dag.
Åkte och hämtade ett bamselass med hö istället och det är en sån vacker syn 
 
 
The Bachelor alltså. Jag gillar dokusåpor och kanske just för att dom är så långt från min värld, människorna som är med, det är liksom ljusår emellan.
Men det Bachelor måste ju vara höjden av förnedring. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan förnedra sig så för en man. Inte heller kan jag förstå hur man kan vara så svinig som han. Riktigt obehaglig och passar på att kladda på alla han kommer åt. 
Kräks.
Jag vill bara skrika åt tjejerna att skärpa sig, sluta fjanta runt för det där kräket och grow some självakting. 
 
 
Galen träningsvärk efter yogan igår fast inte så farligt som jag hade förväntat mig faktiskt. 
4 kommentarer
Neapocalypse - en alternativ hästblogg

sv; Tack för din fina kommentar. Det är nog sant det där att han förlåter mig. Jag är ju inte sur på honom dagen efter han t.ex bet mig i låret så jag fick världens fetaste blåmärke... (jag råkade klämma på hans tjockismage när han inte var beredd på det..hahaha). Jag åkte dit dagen efter igen och vi gosade och hade det bra <3
Och jo. Jag har ju som sagt mentaliteten för att det ska fungera. Jag ger inte upp. Men rädslobiten kommer nog ta ett tag...

Lena

Usch vad onödigt! Men det verkar inte ha varit frost inatt, inte här iaf...men bra är det ju inte ändå:(

Svar: Aa, fast det var ju igår hon var lös och det var frost när jag steg upp kl 8.
Stjärnstrålar

Johanna

Ajdå :(

Lena

Oj,tänkte lite tokigt där, eller tänkte nog inte alls!