Sol!!

Frosten har gjort väldigt vacker konst på min skrotbil
 
Nuförtiden så måste jag ju alltid upp före fan och eftersom att jag alltid somnar efter fan så är det en ganska jobbig kombo, just nu sitter jag bara och väntar på att få sova, för sova på dan idag har jag förbjudit mig själv, måste försöka hålla mig lite på rätsida, imorgon går det nämligen bara inte att somna efter fan då jag måste upp änu mer före fan dvs redan 05,30 på lördag för att sedan jobba 40 timmar i sträck.
 
Det har iaf varit en underbar dag och tack vare att jag var uppe så pass tidigt så hann jag njuta av solen innan den åter duckade bakom trädtopparna.
Tack vare frosten och lite grus så var det även bra fäste idag så jag och Rino tog oss en rejäl promenad
Han är verkligen inget fan av att posera och det här är väl hans allmänna uppfattning av det hela
Blicken och fnörf näsan 
Hjärtat. Piggelin sprätt som kryddade promenaden med skutt och bock så pass att han lyckades göra illa sig på höger bak, tror det var med brodden eller så for han i nån kvist. Ajsing! sa han iaf och var tvungen att linka lite.
Ett litet sår och jag är väldigt glad att det är fruset just nu, lymfangit behöver vi inte.
Imorgon ska han få änu bättre fäste för då kommer hovslagaren, nya pjucks och fyra brodd i varje sko, då kan han bockeliskutta ännu mer. 
Jag tror att det börjar kunna vara dags att klättra upp igen snart, ryggen känns rätt bra nu. Hoppas det är helt bra till veckan. 
 
Efteråt satte jag honom i sommarhagen för att han skulle kunna röra sig lite men vad gör han? Han går i den delen som är jättejätteknölig, stapplar sig fram och ställer sig sen där och häckar.
Smartskalle.
Efter ett tag bytte jag så Leffe och Stråla fick gå dit och dom uppskattade det hela mycket bättre och promenerade runt där det inte var lerigt. 
 
Plockat ner ena sommarhagen iaf, ännu en sån där grej som Ivan alltid har gjort, jag har satt upp och han har plockat ner oftast. 
 
På tal om knöligt så har dom iaf en slät fläck i hagen tack vare mitt slit
Fläck kan man säja men det ser mindre ut på bild, alla fyra kan stå där och äta iaf och det känns så himla bra att dom iaf har den fläcken där det annars brukar vara som värst och precis där det mest trafik, in och ut ur ligghallen.
Sen ligger det ju grus ända fram till grinden också men inte lika tjockt lager så det blev upptrampat, lerigt och knöligt där med om än inte lika fort som i resten av hagen.
 
Helena ska rasta Stråla idag.
 
Får man gå och sova snart?
2 kommentarer
ullis

Ååh, hoppas du får sova gott och vakna fint!

Jag längtar som en tok tills du är ledig nångång och jag är såpass frisk i benet att jag kan komma ut till dig och ta på dina hästar!! Dessutom har jag hittat en liten tjej som inte kan sluta prata om Skorpan.. 😄

Therese

Så läcker på bilen.
Förstår att det är frustrerande med hagarna.
Här är det lite bättre då vi faktiskt har snö...än!
Hoppas du fick dig en bra natt.

Svar: Vad skönt, hoppas ni får behålla snön.
Stjärnstrålar