Räsertant

Ebba och jag hittade ett älgben i skogen, stackars älg som springer omkring med tre ben bara.
Lite nyfiken på hur det hamnat där, troligtvis något djur som burit iväg det från något ställe där dom jagat älg. Samma område där det är något djur som går åt träden så förbaskat, jag skulle vilja se det där djuret.
 
Ebba tänkte även klättra i berg, nåja, sandtag, men det var ju brant. Upp for hon med en jäkla fart tanten, två gånger där det var som brantast och sen en gång med mig där det var lite mer lagom lutning.
Välmotionerad jycke idag.
 
Jag är väldigt ridsugen, nu får väl ändå nån häst ta och bli bra så jag får rida lite. Fick ett sug efter att börja ridskola igen. Ranta runt i rudhus känns otroligt lockande alltså. 
Nå väl, Rino är iaf mycket mycket bättre i ryggen. Vi gick på en promenad och Rinon har nog lite överskottsenergi, det var balanstrav allovertheplace blandat med lite skutt och fnörf. Till slut sa jag åt honom att "nu får du faktiskt lugna ner dig!!" och då gjorde han det och gick fint i snöre. Sötnöt! 
Lite tjock i bakbenen idag men det är väl för att han mest häckar i sin sovstuga de här dagarna, vem fan vill klaffsa i leran liksom, det gick iaf ner efter promenad så. 
 
Ponnyerna fick också komma ut en sväng och Stråla har varit ut med Helena. 
Alla djuren utom Leffe rastade idag. 
2 kommentarer
Therese

Klövarna vi använder då vi spårar med Olivia brukar se ut sådär. Om man inte knyter fast dom när man lagt spåret brukar tex en räv dra iväg med dem. Kan ju vara det som hänt eller att nått djur har tagit den från en åtel.
Härligt att Ebba är så pigg! :)

Svar: Nått sånt kan det ju vara.
Stjärnstrålar

ullis

Läste det som att det var en spansk gångart - Alloverthe :D Haha! Jag har också funderat på det där med ridskola igen.. så man lär sig nåt!

Svar: He He. Men du som har ridbara hästar kan väl rida lektion på dom? =)
Stjärnstrålar