Nja

Dagens Anna besök gick väl sådär. Rinos rygg blev hon lite smått brydd i, lite konstigt så där men tyckte att jag skulle rida och hålla igång men hålla koll förstås och rida skritt och galoppfattningar samt öppnor och slutor och så. Korta pass.
Sen fick jag än en gång bara fina ord om att han ser pigg och glad ut "vart är den där avstängda hästen" och att han, trots att han är lite konstig i ryggen nu, bara blir finare. 
 
Busig kille då jag fick springa och visa upp honom, väldigt busig. Raring.
Jag överlämnar ridningen till Helena i helgen då jag jobbar och trots allt känner mig för tung för att sätta mig på honom när han har lite ont i ryggen. Bara som jag själv känner. Nästa vecka får jag väl lov att rida ändå då det är order från veterinären liksom 
 
 
Stråla var det lite värre med. Jättedålig i ryggen. Usch. Värre än nånsin till och med. SI-leden var det iaf ingen fara med men sen hade hon även junk i halsen vilket hon aldrig förut haft. 
Så planen för henne är nu fortsatta promenader samt akupunktur behandlingar för att få igång ryggen och även få lite ordning på hormonerna. Första akupunkturbehandlingen inbokad på tisdag med Balans TCM akupunktur. 
Anna trodde att två behandlingar och sen börja sätta igång.
Förhoppningsvis vill La Massage träna lite på Stråla också sen framöver 
 
 
Intressant att Rino och Leffe tyr sig till varandra nu, på varsin sida av staketet går det hur det bra som helst att umgås. Även ståeendes vid träden på gården också.
 
1 kommentar
Linnea

Bökigt med ryggont men så glad jag blir att Rino och Leffe kan hänga med varann med staket emellan! Precis som jag trott, han kan ändras! :D
Kram!!

Svar: Jag tror dock inte att han ändrats. Han var så här snäll före hopsläppet också, att Leffe däremot vill ty sig till galningen som jagade honom så är ganska intressant. Fina snälla milda gubben. Kanske Rino kan lära sig nått i hästspråks väg dock, av att studera dom andra. Om inte annat så får dom ju iaf umgås över staketet.
Stjärnstrålar